, , , , , ,

Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream SPF30 50 ml

kr 375,00 ,-

Beskytt og fuktighetsgjør huden med Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream SPF30. Den er formulert for å gi intensiv fuktighet og beskyttelse mot aldringstegn i huden, samtidig som den reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Prøv den i dag og opplev forskjellen selv!

EAN: 04005900517852 Produktnr: 849001 Kategorier: , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 7,50

Beskytt og fuktighetsgjør huden med Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream SPF30

Produktinformasjon

Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream SPF30 er en dagkrem som er spesielt utviklet for å gi intensiv fuktighet og beskyttelse mot aldringstegn i huden. Denne dagkremen inneholder en kombinasjon av hyaluronsyre og glycin-saponin, som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som den gir intensiv fuktighet til huden.

Formulert for å gi intensiv fuktighet og beskyttelse mot aldringstegn i huden

Dagkremen beskytter og fuktighetsgjør huden, samtidig som den gir en lett og ikke-fet konsistens som absorberes raskt i huden.

Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream SPF30 er også beriket med SPF30, som bidrar til å beskytte huden mot skadelige UV-stråler (UVA UVB) og forebygger videre skade på huden.

Denne dagkremen er også testet av dermatologer, slik at den er skånsom og trygg å bruke på alle hudtyper, også for personer med sensitiv hud.

Egenskaper

Navn: Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream SPF30 50 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 849001

Ingredienser

Aqua, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja Germ Extract, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Dimethicone, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, BHT, Parfum

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream SPF30 50 ml
kr 375,00 ,-
Skroll til toppen