, , , , ,

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster 30 ml

kr 289,00

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster er en rik og kraftig fuktighetsgivende booster som inneholder hyaluronsyre av høy kvalitet. Denne unike ingrediensen bidrar til å fukte og glatte ut huden din, samtidig som den reduserer synligheten av fine linjer og rynker.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 9,63

Gi huden din intens fuktighet med Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster

Produktinformasjon

Kraftig fuktighetsgivende ingredienser

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster er formulert med en spesiell blanding av ingredienser som bidrar til å øke hudens fuktighetsnivå. Hyaluronsyre av høy kvalitet gir umiddelbar og intens fuktighet, mens glyserin bidrar til å låse inn fuktigheten og gi huden din langvarig hydrering. Bruk denne fuktighetsboosteren daglig for å oppleve en mykere, glattere og mer strålende hud.

Lett og behagelig formulering

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster har en lett og behagelig formel som gjør at den enkelt kan påføres og absorberes av huden. Den kan brukes alene eller under din dag- eller nattkrem for å øke hudens fuktighetsnivå og gi den ekstra pleie den trenger.

Egenskaper

Navn: Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster 30 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 882858

Ingredienser

Aqua, Alcohol Denat., ButyleneGlycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, BHT, Parfum

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster 30 ml
kr 289,00
Skroll til toppen