, , , , , ,

Eucerin Hyaluron Filler + Volume-Lift Day Cream Dry Skin SPF15 50 ml

kr 329,00

Dagkremen er formulert med hyaluronsyre og magnolol, denne dagkremen gir også fuktighet og beskyttelse til tørr og sensitiv hud.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 6,58

Gjenopprett volum og fylde i huden din

Produktinformasjon

Gjenoppdag ungdommelig og fast hud

Eucerin Hyaluron Filler Volume-Lift Day Cream er utviklet for å gi huden din en synlig løft og gi den et mer ungdommelig utseende. Med en unik kombinasjon av hyaluronsyre og magnolol, bidrar denne dagkremen til å øke hudens volum og fylde, samtidig som den reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Bruk daglig for å oppleve en fastere, glattere og mer strålende hud.

Fukt og beskytt tørr hud

Eucerin Hyaluron Filler Volume-Lift Day Cream gir ikke bare synlig løft til huden din, men gir også nødvendig fuktighet og beskyttelse til tørr hud. Med en lett formel og SPF15, gir denne dagkremen intens fuktighet til huden din, samtidig som den beskytter den mot solens skadelige stråler. Bruk daglig for å oppleve en mykere, jevnere og mer beskyttet hud.

Lett og absorberende tekstur

Dagkremen har en lett og absorberende tekstur som gjør at den enkelt kan påføres og absorberes av huden. Formulert med mild parfyme og parabener, er den også egnet for tørr og sensitiv hud.

Egenskaper

Navn: Eucerin Hyaluron Filler Volume-Lift Day Cream Dry Skin SPF15 50 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 929613

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dibutyl Adipate, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Arginine HCL, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydrogenated Coco-Glycerides, Synthetic Beeswax, Magnolia Officinalis Bark Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Eucerin Hyaluron Filler + Volume-Lift Day Cream Dry Skin SPF15 50 ml
kr 329,00
Skroll til toppen