, , , , , ,

Eucerin Hyaluron Filler + Volume-Lift Night Cream 50 ml

kr 390,00

Med en unik formulering som kombinerer hyaluronsyre og magnolol, bidrar denne nattkremen til å øke volumet i huden og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 7,80

Reduser synligheten av fine linjer og rynker med Eucerin Hyaluron Filler Volume-Lift Night Cream

Produktinformasjon

Øker volumet i huden

Eucerin Hyaluron Filler Volume-Lift Night Cream inneholder magnolol, som er en ingrediens som er kjent for å øke volumet i huden. Magnolol bidrar til å øke størrelsen og antallet av cellene som produserer kollagen i huden, som igjen fører til en fastere og mer voluminøs hud. Med regelmessig bruk av denne nattkremen vil huden føles mer fast og elastisk, og ansiktstrekkene vil se mer definerte ut.

Reduserer synligheten av fine linjer og rynker

Eucerin Hyaluron Filler Volume-Lift Night Cream er beriket med hyaluronsyre som bidrar til å fylle ut fine linjer og rynker i huden. Hyaluronsyre er en naturlig substans som finnes i huden og som hjelper til med å opprettholde fuktigheten. Denne nattkremen inneholder også arctiin, som bidrar til å øke produksjonen av kollagen i huden. Resultatet er en mer glatt og jevn hudtekstur med færre synlige rynker.

Intensiv pleie mens du sover

Eucerin Hyaluron Filler Volume-Lift Night Cream er utviklet for å gi intensiv pleie til huden mens du sover. Huden vår reparerer og fornyer seg selv mens vi sover, og denne nattkremen bidrar til å støtte denne prosessen. Med en kraftig formel som er spesielt utviklet for nattlig bruk, vil huden føles mykere og mer glødende når du våkner.

Egenskaper

Navn: Eucerin Hyaluron Filler Volume-Lift Night Cream 50 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 810874

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Panthenol, Dicaprylyl Ether, Hydrogenated Coco-Glycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Synthetic Beeswax, Glyceryl Stearate Citrate, Methylpropanediol, Octyldodecanol, Arginine HCL, Cetyl Alcohol, Polymethylsilsesquioxane, Stearyl Alcohol, Magnolia Officinalis Bark Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Smak
Superhelt
Farge
Strrelse
Handlekurv
Eucerin Hyaluron Filler + Volume-Lift Night Cream 50 ml
kr 390,00
Skroll til toppen