, ,

Fribol hoste/hals propolis u/sukker 60 g

kr 69,90

Fribol Hoste/Hals Propolis er et drops som inneholder propolis fremstilt av honningbier.

Produktnr: 922943 Kategorier: , ,
Sikker betaling

Pris pr. g: kr.

Halspastiller

Produktinformasjon

Fribol Hoste/Hals Propolis er et drops som inneholder propolis fremstilt av honningbier. Propolis er et bakteriedrepende middel som effektivt bidrar til å lindre halsen. Den virker forfriskende og lindrende ved forkjølelsessymptomer og ved sår hals. Dropsene inneholder gode råvarer med forfriskende og lindrende egenskaper og gir også en frisk følelse i nesen hvis den er tett. Dropsene virker svakt hostedempende og slimløsende ved irriterende hoste. Den virker også effektivt ved kløe i halsen.

Produktet er basert på naturlige uteekstrakter og aromaer. Den er sukkerfri, glutenfri, laktosefri og rik på kostfiber. Den kan trygt bli brukt av gravide, diabetikere, glutenintolerante og de som vil ha et alternativ uten sukker. Søtet med sukralose som ikke er skadelig for tennene.

Inneholder ikke azofargestoffer.

Egenskaper

Navn: Fribol hoste/hals propolis u/sukker

Leverandør: Aponor As

Varenummer: 922943

Ingredienser

Fyllstoff (polydekstrose), smaksforsterker (ammoniumklorid), lakrisekstrakt, aromaer, timian ekstrakt, propolis 0,4 %, søtningsstoff(sukralose).

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Fribol hoste/hals propolisFribol hoste/hals propolis u/sukker 60 g
kr 69,90
Skroll til toppen