, ,

Fribol hoste/hals sitron uten sukker 60 g

kr 59,00

Fribol Hoste/Hals Sitron virker forfriskende og lindrende ved forkjølelsessymptomer og ved sår hals

EAN: 5706990021654 Produktnummer: 903236 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g kr: 0.98

Fribol Hoste/Hals Sitron Uten Sukker: Frisk og naturlig lindring for halsirritasjon

For menn som søker en naturlig og forfriskende måte å lindre halsirritasjon og hoste, er Fribol Hoste/Halsdrops med Sitron uten sukker det ideelle valget. Disse dropsene gir øyeblikkelig lindring og har den friske smaken av sitron, uten tilsatt sukker.

Hvorfor Fribol Hoste/Hals Sitron Uten Sukker?

La oss utforske hvorfor Fribol Hoste/Halsdrops med Sitron Uten Sukker er den beste løsningen for menn som ønsker å lindre halsirritasjon og hoste med en naturlig smak:

Naturlig Lindring med Sitronsmak

Dropsene inneholder naturlig sitronolje, som har beroligende egenskaper og gir en frisk og forfriskende smaksopplevelse samtidig som de lindrer halsirritasjon og hoste.

Forfriskende og Naturlig

Den naturlige smaken av sitron gir en forfriskende opplevelse, noe som gjør disse dropsene ideelle for både lindring og smak.

Praktisk for Reisen

Dropsene er praktisk pakket og kan enkelt tas med på farten, slik at du alltid har dem tilgjengelig når du trenger dem.

Uten Sukker

Fribol dropsene er formulert uten tilsatt sukker, noe som gjør dem egnet for menn som ønsker å redusere sukkerinntaket i kosten.

Oppsummering

Fribol Hoste/Halsdrops med Sitron Uten Sukker er din naturlige og forfriskende lindring for halsirritasjon og hoste med den herlige smaken av sitron. De gir øyeblikkelig lindring på en naturlig og forfriskende måte.

Gjør Fribol Hoste/Halsdrops med Sitron Uten Sukker til en uunnværlig del av din daglige rutine, og opplev forskjellen. La verden se den sunne og velpleide mannen du er, klar til å takle dagen.

Inneholder ikke azofargestoffer.

Egenskaper

Navn: Fribol hoste/hals sitron u/sukker

Leverandør: Aponor As

Varenummer: 903236

Ingredienser

Polydextrose, Syre: E330, Ammoniumklorid (smaksforsteker), Timian ekstrakt, Aromaer, Fargestoffer: E160 a, E100, Sukralose

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Fribol Hoste/Hals SitronFribol hoste/hals sitron uten sukker 60 g
kr 59,00
Skroll til toppen