, ,

Fribol Hoste/Hals sterk 60 g

kr 59,00

Fribol Hoste/Hals sterk virker forfriskende og lindrende ved forkjølelsessymptomer og ved sår hals.

EAN: 5706990021609 Produktnummer: 902353 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g kr: 0.98

Fribol Hoste/Halsdrops med Sterk Smak: Intens lindring for halsirritasjon

For menn som søker en intens og kraftig måte å lindre halsirritasjon og hoste, er Fribol Hoste/Halsdrops med Sterk Smak det perfekte valget. Disse dropsene gir rask og kraftig lindring og har en sterk smak som gir deg en umiddelbar følelse av friskhet.

Hvorfor Fribol Hoste/Hals Sterk?

La oss utforske hvorfor Fribol Hoste/Hals Smak er den beste løsningen for menn som ønsker å oppnå intens lindring for halsirritasjon og hoste

Intens Lindring

Dropsene inneholder aktive ingredienser som gir rask og kraftig lindring for halsirritasjon og hoste, slik at du raskt kan føle deg bedre.

Sterk Smak

Den sterke smaken gir en følelse av friskhet og klarhet, som bidrar til å lindre ubehag i halsen.

Praktisk for Reisen

Dropsene er praktisk pakket og kan enkelt tas med på farten, slik at du alltid har dem tilgjengelig når du trenger dem.

Effektiv Formel

Fribol Hoste/Hals Sterk Smak er formulert for å gi en kraftig og langvarig lindring, slik at du kan komme tilbake til din beste form.

Oppsummering

Fribol Hoste/Hals Sterk Smak er din nøkkel til intens lindring for halsirritasjon og hoste. De gir rask og kraftig lindring med en følelse av friskhet og klarhet.

Gjør Fribol Hoste/Hals sterk Smak til en uunnværlig del av din daglige rutine, og opplev forskjellen. La verden se den sunne og velpleide mannen du er, klar til å takle dagen.

Produktet er basert på naturlige uteekstrakter og aromaer. Den er sukkerfri, glutenfri, laktosefri og rik på kostfiber. Den kan trygt bli brukt av gravide, diabetikere, glutenintolerante og de som vil ha et alternativ uten sukker. Søtet med sukralose som ikke er skadelig for tennene.

Inneholder ikke azofargestoffer.

Egenskaper

Navn: Fribol sukkerf host/hals sterk

Leverandør: Aponor As

Varenummer: 902353

Ingredienser

Polydextrose, Ammoniumklorid (smalsforsterker), Lakris ekstrakt, Timian ekstrakt, Aromaer, Sukralose, Fargestoffer: E 141

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Fribol Hoste/Hals sterkFribol Hoste/Hals sterk 60 g
kr 59,00
Skroll til toppen