, , , ,

Futuro Sport Performance Knestøtte M

kr 299,00

For menn som er dedikert til sin sport og trening, er Futuro Sport Performance Knestøtte i størrelse M den ideelle følgesvennen.

EAN: 4046719423446 Produktnummer: 903935 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Futuro Sport Performance Knestøtte (Størrelse M): Styrke og støtte for aktive menn

For menn som er dedikert til sin sport og trening, er Futuro Sport Performance Knestøtte i størrelse M den ideelle følgesvennen. Denne knestøtten gir nødvendig styrke og støtte til knærne, slik at du kan utfordre deg selv og oppnå dine treningsmål uten bekymring.

Hvorfor Futuro Sport Performance Knestøtte (Størrelse M)?

La oss utforske hvorfor Futuro Sport Performance Knestøtte (Størrelse M) er det beste valget for aktive menn som ønsker å beskytte og styrke knærne sine:

Støtte og Stabilitet

Støtten er utformet for å gi målrettet støtte til knærne, redusere risikoen for skader og forbedre stabiliteten under trening.

Pustende Materiale

Den pustende konstruksjonen sikrer komfortabel bruk under intensive treningsøkter og aktiviteter.

Fleksibel Passform

Størrelse M passer komfortabelt for de fleste menn og gir god bevegelsesfrihet for å opprettholde din naturlige treningsytelse.

Langvarig Holdbarhet

Futuro er kjent for sin kvalitet og slitesterk sportsutstyr, og denne knestøtten er ingen unntak. Den er konstruert for å vare gjennom mange treningsøkter.

Oppsummering

Futuro Sport Performance Knestøtte i størrelse M er din pålitelige partner for å opprettholde knærnes styrke og stabilitet. Beskytt deg mot skader og forbedre din treningsytelse med denne pålitelige knestøtten.

Gjør knestøtte til en uunnværlig del av din daglige treningsrutine, og opplev forskjellen. La verden se den aktive og velpleide mannen du er, klar til å dominere på treningsstudioet og i livet.

Futuro Sport Performance Knestøtte er en knebandasje designet for å gi støtte og avlastning av akutte og kroniske smerter i kneet. Støtter ustabile kneledd og overanstrengte ledd samt forebygger nye skader. Brukes i forbindelse med sport og annen fysisk aktivitet. Justerbare bånd og anatomisk utformet.

Mål rundt kneskålen mens du står oppreist, for å finne riktig størrelse.

Medium: 38 – 43 cm

Egenskaper

Navn: Futuro Sport Performance Knestøtte M

Leverandør: 3m Norge A/S

Varenummer: 903935

Produkttype: Medisinsk utstyr (klasse l)

Ingredienser

69% neoprene, 30% polyester, 1 % elastane

Handlekurv
Futuro Sport Performance Knestøtte MFuturo Sport Performance Knestøtte M
kr 299,00
Skroll til toppen