, , , , , , ,

Gum paroex tannkrem 0.06% med klorheksidin 75 ml

kr 64,00

Gum Paroex tannkrem 0,06 er en klinisk bevist tannkrem som er spesielt utviklet for å hjelpe til å redusere tannkjøttbetennelse og plakk.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.85

Tannkrem med antiseptisk middel

Produktinformasjon

Gum Paroex tannkrem 0,06 er en klinisk bevist tannkrem som er spesielt utviklet for å hjelpe til å redusere tannkjøttbetennelse og plakk. Den inneholder 0,06% klorheksidin, et aktivt stoff som effektivt dreper bakterier og reduserer plakk. Tannkremen har også fluoride som bidrar til å styrke emaljen og beskytte tennene mot karies. Den har en mild mintsmak og kan brukes daglig som en del av din daglige tannpleie rutine. Gum Paroex tannkrem 0,06 anbefales av tannleger for personer som har eller er i fare for å utvikle tannkjøttbetennelse eller plakk.

Egenskaper

Navn: Gum paroex tannkrem 0.06% med klorheksidin

Leverandør: Sunstar Butler

Varenummer: 953061

Ingredienser

Aqua, sorbitol, hydrated silica, isomalt, panthenol, hydroxyethylcellulose, peg-40 hydrogenated castor oil, cocamidopropyl betaine, aroma, titanium dioxide, sodium fluoride, sodium chloride, aloe barbadensis leaf juice, sodium methylparaben, glyserin, chlorhexidine diglguconate, cetylpyridinium chloride tocopherol, sodium benzonate, limonene.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg!

Handlekurv
Gum ParoexGum paroex tannkrem 0.06% med klorheksidin 75 ml
kr 64,00
Skroll til toppen