-16%
, , , , , , ,

La Roche-Posay Effaclar Matt 40 ml

kr 154,00 ink. mva.

La Roche-Posay Effaclar Matt er en lett og mattende gelkrem spesielt formulert for å hjelpe personer med fet og uren hud å oppnå en mattere og mer balansert hudoverflate.

Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 4.60

Mattende fuktighetskrem

Produktinformasjon

La Roche-Posay Effaclar Matt er en lett og mattende gelkrem spesielt formulert for å hjelpe personer med fet og uren hud å oppnå en mattere og mer balansert hudoverflate. Denne gelkremen er ideell for de som ønsker å kontrollere glans, redusere porenes synlighet og forebygge kviser.

Effaclar Matt har en avansert formel som kombinerer nøye utvalgte ingredienser for å bidra til å regulere talgproduksjonen og redusere overskudd av olje i huden. Kremen inneholder sebulyse teknologi, som bidrar til å kontrollere talgproduksjonen og redusere glans i ansiktet.

Effaclar Matt har en frisk og lett tekstur som raskt absorberes i huden uten å etterlate en klebrig eller fet følelse. Påfør et jevnt lag av gelkremen på renset ansikt og hals morgen og/eller kveld. Masser forsiktig inn til den er absorbert.

La Roche-Posay er kjent for sin ekspertise innen hudpleie, og Effaclar Matt er dermatologisk testet for å sikre effektivitet og toleranse. Den er egnet for personer med fet og uren hud, inkludert de med sensitiv hud.

Oppnå en mattere og mer balansert hudoverflate med La Roche-Posay Effaclar Matt. Opplev den mattende og talgregulerende effekten av denne gelkremen, og få tilbake en frisk, ren og sunn hud. Nyt en behagelig og mattet finish gjennom hele dagen.

Egnet til uren og fet hud samt sensitiv hud. Dermatologisk testet. Mildt parfymert.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar Matt 40 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 904090

Ingredienser

Aqua / Water Glycerin Dimethicone Isocetylstearate Alcohol Denat. Silica Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer Methyl Methacrylate Crosspolymer Butylene Glycol Peg-100 Stearate Cocamide Mea Sarcosine Glyceryl Stearate Triethanolamine Isohexadecane Perlite Capryloyl Salicylic Acid Tetrasodium Edta Pentylene Glycol Polysorbate 80 Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Salicylic Acid Parfum / Fragrance.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar MattLa Roche-Posay Effaclar Matt 40 ml
kr 154,00 ink. mva.
Skroll til toppen