, , , , , ,

La Roche-Posay Effaclar micro peeling rensegele 400 ml

kr 299,00

La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling Rensegele er en mild rensegelé som er designet for å rense og eksfoliere huden på en skånsom måte.

EAN: 3337875708289 Produktnummer: 954997 Kategorier: , , , , , , Stikkord: , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.75

Produktinformasjon

La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling Rensegele er en skånsom rensegele som gir deg en effektiv måte å rengjøre huden din på samtidig som den gir mild eksfoliering. Denne innovative formelen er spesielt utviklet for å hjelpe med å bekjempe urenheter, overskudd av talg og gi en klarere hud uten å forstyrre hudens naturlige balanse.

Hvorfor Velge La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling Rensegele?

  • Eksfolierende Effekt: Dette rensegelet inneholder mikroskopiske eksfolierende partikler som hjelper til med å fjerne døde hudceller, rense porene og gi en glattere hudtekstur.
  • Dype Rengjøring: Rensen bidrar til å fjerne urenheter og overskudd av talg, som er ofte forbundet med kviser og hudproblemer.
  • Skånsom Formula: Selv om den gir eksfolierende fordeler, er denne formelen skånsom nok til daglig bruk og er egnet for sensitiv hud.
  • Parfymefri: Produktet er parfymefritt og dermatologisk testet for å minimere risikoen for allergiske reaksjoner.

Hvem Bør Bruke La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling Rensegele?

La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling Rensegele er ideell for de med fet hud, kombinert hud eller hud som er utsatt for kviser og urenheter. Den er egnet for daglig bruk og kan bidra til å forbedre hudens utseende over tid.

Bruksanvisning

Påfør rensen på fuktig hud, og masser forsiktig med sirkulære bevegelser. Skyll deretter grundig med lunkent vann. Bruk morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine.

Inkluder La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling Rensegele i din daglige hudpleierutine

For en renere, jevnere og klarere hud, inkluder La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling Rensegele som en viktig del av din daglige hudpleierutine. Denne rensegeleen gir deg fordelene med både rensing og mild eksfoliering, noe som kan bidra til å forbedre hudens kvalitet og bekjempe kviser. Opplev den friske og fornyede følelsen med La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling Rensegele.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Effaclar mic-pel rensegele 400 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 954997

Ingredienser

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Decylglucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Coco-Betaine, Salicylic Acid, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Zinc Gluconate, Sodium Hydroxide, Capryloyl Salicylic Acid, Tetrasodiumedta, Citric Acid, Menthol, Polyquaternium-47, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Effaclar Micro Peeling RensegeleLa Roche-Posay Effaclar micro peeling rensegele 400 ml
kr 299,00
Skroll til toppen