, , , , , , ,

La Roche-Posay Hydraphase UV Intense Light 40 ml

kr 349,00

La Roche-Posay Hydraphase UV Intense Light 50 ml er en ansiktskrem med solbeskyttelse som er spesielt designet for å beskytte huden mot UVA- og UVB-stråler.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 8.73

Produktinformasjon

La Roche-Posay Hydraphase UV Intense Light 40 ml er en ansiktskrem med solbeskyttelse som er spesielt designet for å beskytte huden mot UVA- og UVB-stråler.

Kremen er beriket med La Roche-Posays berømte termalvann og Hydraphase-teknologi, som hjelper til å gjenopprette hudens fuktbalanse og etterlater den hydrert og komfortabel. Den er også beriket med antioksidanter som beskytter huden mot skadelige frie radikaler.

Kremen er enkel å påføre og absorberes raskt av huden, uten å etterlate en fet eller klissete følelse. Den er egnet for daglig bruk, og kan brukes alene eller under sminke. Den er fri for parabener og parfyme, og kan brukes av personer med alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Egnet til sensitiv og dehydrert normal til kombinert hud. Lett parfymert med frisk duft.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Hydraphase UV Intense Light 40 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 812475

Ingredienser

Aqua / Water, Octocrylene, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Homosalate, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Sucrose Tristearate, Polymethylsilsesquioxane, Polysorbate 61, Peg-12 Dimethicone, Carbomer, Triethanolamine, Dimethiconol, Sodium Hyaluronate, Sodium Stearoyl Glutamate, Disodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance (F.I.L. B43584/1).

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Hydraphase UV Intense LightLa Roche-Posay Hydraphase UV Intense Light 40 ml
kr 349,00
Skroll til toppen