-37%
, , , , , , ,

La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo 400 ml

Opprinnelig pris var: kr 270,00.Nåværende pris er: kr 169,00.

La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo er et mildt og parfymefritt sjampo som er spesielt designet for sensitiv hodebunn og tørr hår.

Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.40

Produktinformasjon

Mild og beroligende shampoo for sensitiv hodebunn

La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo er en spesielt utviklet shampoo som tilbyr en mild rensing, ideell for de med normalt til fint hår og sensitiv hodebunn. Denne shampooen er designet for daglig bruk og passer for hele familien, inkludert barn og voksne. Med sin milde og mykgjørende fysiologiske geletekstur, gir den en øyeblikkelig beroligende effekt, samtidig som den etterlater håret mykt, skinnende og lett å gre.

Hovedfordeler med La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo

  • Mild Rensing: Tilbyr optimal beskyttelse for håret samtidig som den rengjør hodebunnen skånsomt uten å forstyrre dens naturlige balanse.
  • Beroligende Effekt: Gir øyeblikkelig lindring fra kløe og ubehag i hodebunnen, takket være La Roche-Posay kildevannets antioksiderende, mykgjørende og beroligende egenskaper.
  • Mykgjørende og Glansgivende: Håret etterlates merkbart mykere, med økt glans og lettere å gre, perfekt for daglig bruk.
  • Velegnet som Supplerende Pleie: Kan også brukes som en supplerende behandling mellom flassbehandlinger for å opprettholde hodebunnens helse.
  • Parfymert: Har en behagelig duft som gjør hårvask til en nytelse.

Bruksanvisning

Påfør La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo på vått hår og hodebunn, massér forsiktig for å skumme opp, og skyll deretter grundig. Shampooen er formulert for daglig bruk og er en utmerket løsning for de som trenger en skånsom, men effektiv hårvask.

La Roche-Posays Ekspertise

Med sin rike historie innen dermatologi, fortsetter La Roche-Posay å innovere og tilby produkter som adresserer spesifikke hudpleiebehov. Kerium Extra Gentle Shampoo er et resultat av denne innsatsen, og leverer både høy effektivitet og optimal skånsomhet for sensitiv hodebunn.

Opplev følelsen av beroliget og fornyet hodebunn med La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo, din daglige partner for mild hårpleie og komfort.

Egenskaper

Navn: La Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo 400 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 890039

Ingredienser

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, PEG- 200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Disodiumcocoamphodiacetate, Polysorbate 20, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Disodium Ricinoleamidomea-Sulfosuccinate, Hexylene, Polyquaternium-10, Polysorbate 21, Salicylic Acid 0,2%, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
La Roche-Posay Kerium Extra Gentle ShampooLa Roche-Posay Kerium Extra Gentle Shampoo 400 ml
Opprinnelig pris var: kr 270,00.Nåværende pris er: kr 169,00.
Skroll til toppen