-52%
, ,

Locobase Repair 100 ml

Opprinnelig pris var: kr 309,00.Nåværende pris er: kr 149,00.

Locobase Repair er en intensiv reparasjonskrem spesielt utviklet for å gi næring og reparasjon til tørr og skadet hud.

EAN: 05702191013313 Produktnummer: 909956 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g.: kr. 2.29

Krem som beskytter og gjennoppretter hudbarrieren

Produktinformasjon

Locobase Repair er en intensiv reparasjonskrem spesielt utviklet for å gi næring og reparasjon til tørr og skadet hud. Denne kremen er ideell for menn som ønsker å gi ekstra omsorg til huden, spesielt områder som er ekstra utsatt for tørrhet og irritasjon.

Fordeler med Locobase Repair

1. Reparerende effekt: Kremen har en dypt nærende og reparasjonseffekt som hjelper til med å gjenoppbygge hudens naturlige barriere og styrke hudens beskyttelsesmekanismer.

2. Intensiv fuktighet: Kremen gir en intensiv og langvarig fuktighet, noe som hjelper til med å mykgjøre og gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse.

3. Beroligende: Kremen har en beroligende effekt på irritert og sensitiv hud, noe som kan bidra til å redusere rødhet og kløe.

4. Skånsom mot sensitiv hud: Kremen er spesielt formulert for å være skånsom og mild mot sensitiv hud. Den inneholder ikke parfyme, fargestoffer eller parabener.

5. Allsidig bruk: Kremen kan brukes på hele kroppen, inkludert ansikt, hender og føtter, for å gi ekstra næring og beskyttelse til de områdene som trenger det mest.

Bruksområder:

Locobase Repair er ideell for alle som ønsker å gi intensiv pleie til tørr og skadet hud. Den er spesielt nyttig for personer med eksem, atopisk dermatitt eller andre hudtilstander som trenger ekstra næring og beskyttelse.

Inneholder ikke parfyme.

Egenskaper

Navn: Locobase Repair krem 100g

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 909956

Ingredienser

Petrolatum, Aqua, Paraffin, Paraffin Liquidum, Glycerin, Sorbitan Oleate, Copernica Cerifera Wax, Cholesterol, Ceramide 3, Oleic Acid, Palmitic Acid, Tromethamine, Carbomer

 

Handlekurv
Locobase Repair krem 100gLocobase Repair 100 ml
Opprinnelig pris var: kr 309,00.Nåværende pris er: kr 149,00.
Skroll til toppen