,

MAM Original 6-16 mnd silk teat 2 stk

kr 119,00

MAM Original 6-16 mnd silikon smokk 2 stk er designet for å gi babyen din en behagelig og trygg opplevelse

EAN: 7392855115590 Produktnummer: 991609 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 59.50

Produktinformasjon

MAM Original 6-16 mnd silikon smokk 2 stk er designet for å gi babyen din en behagelig og trygg opplevelse. Med en silikon smokk som har en silkeaktig tekstur, er dette den perfekte smokken for babyer som ønsker en komfortabel smokk å suge på.

Silkeaktig smokk for en komfortabel opplevelse

MAM Original 6-16 mnd silikon smokk 2 stk har en unik silkeaktig tekstur som gir babyen en ekstra komfortabel opplevelse. Smokken er designet for å gi en naturlig følelse som ligner på amming, og har en brystformet tupp som gir babyen en behagelig følelse. Den er også utformet med en ventilasjonsspalte som sørger for at luften kan sirkulere og reduserer risikoen for hudirritasjon. Med MAM Original 6-16 mnd silikon smokk 2 stk kan du gi babyen din en behagelig og trygg smokkeopplevelse.

Sikker og pålitelig smokk for babyer

MAM Original 6-16 mnd silikon smokk 2 stk er utviklet for å gi en trygg og pålitelig opplevelse for babyer. Smokken har en innovativ SkinSoft tupp som er skånsom mot babyens følsomme hud. Den har også en skjold som er utformet for å gi en god passform og beskytte babyens hud mot irritasjon. MAM Original 6-16 mnd silikon smokk 2 stk er en sikker og pålitelig smokk som er perfekt for babyer som trenger en trygg smokk å suge på.

Praktisk og holdbar smokk for daglig bruk

MAM Original 6-16 mnd silikon smokk 2 stk er en praktisk og holdbar smokk som er perfekt for daglig bruk. Smokken er enkel å rengjøre og tåler varme og kalde temperaturer. Den kommer også med en transport- og steriliseringsboks som gjør det enkelt å ta smokken med seg på farten og holde den ren og sterilisert. Med MAM Original 6-16 mnd silikon smokk 2 stk kan du være trygg på at babyen din alltid vil ha en praktisk og holdbar smokk.

Egenskaper

Navn: MAM Original 6-16 mnd silk teat 2 stk

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 991609

Ingredienser

Handlekurv
MAM Original 6-16 mnd silk teat 2 stkMAM Original 6-16 mnd silk teat 2 stk
kr 119,00
Skroll til toppen