, , , ,

Mesorb Absorberende steril kompress 10 x 13 cm 50 stk.

kr 199,00

Mesorb Absorberende Steril Kompress er en høykvalitets bandasje utviklet for effektiv behandling av moderat til svært væskende sår.

Produktnummer: 998689 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Mesorb Absorberende Steril Kompress er en høykvalitets bandasje utviklet for effektiv behandling av moderat til svært væskende sår. Denne pålitelige løsningen er designet for å møte de spesifikke behovene til pasienter som krever optimal sårpleie.

Steril og absorberende

Hver steril kompress har en barriere som effektivt kan holde på store mengder sårvæske, og tilbyr dermed en overlegen absorberingsevne. Dette bidrar til å opprettholde et optimalt sårhelingsmiljø og fremmer raskere heling.

Lekkasjesikker

Mesorb-kompressen har en integrert barriere som effektivt hindrer lekkasje av sårvæske. Denne beskyttende funksjonen sikrer at sårvæske forblir inne i kompressen, og beskytter både sår og omkringliggende hud mot ytterligere irritasjon eller skade.

Fleksibel

Kompressen kan brukes både som primærbandasje direkte på sår eller som sekundærbandasje over et sårkontaktlag, noe som gjør den til en allsidig løsning for ulike typer sår. Med en sårpute på 10×10 cm er den egnet for en rekke sårstørrelser.

Ideell for moderat til svært væskende sår

Designet for å håndtere moderat til svært væskende sår, er Mesorb-kompressen et utmerket valg for både postoperative sår, kroniske sår og akutte sår som krever ekstra oppmerksomhet og pleie.

Pakken inneholder 50 stk. av Mesorb Absorberende Steril Kompress, hver med målene 10 x 13 cm, noe som sikrer at du har rikelig tilgjengelig for kontinuerlig sårpleie.

Gi såret ditt den omsorgen det fortjener med Mesorb Absorberende Steril Kompress. Dette er den ideelle løsningen for helsepersonell og pasienter som trenger en pålitelig, absorberende og lekkasjesikker bandasje for deres sårpleiebehov.

Egenskaper

Navn: Mesorb Mesorb Absorberende steril kompress 10 x 13 cm 50 stk.

Leverandør: Mølnlycke Health Care As

Varenummer: 998689

Type: Medisinsk utstyr (klasse llb)

Ingredienser

 

Handlekurv
Mesorb Absorberende steril kompress 10 x 13 cm 50 stk.Mesorb Absorberende steril kompress 10 x 13 cm 50 stk.
kr 199,00
Skroll til toppen