, , , ,

Mesorb Absorberende Kompress Steril, 10 x 23 cm, 50 stk.

kr 284,00

Mesorb Absorberende Kompress er en steril bandasje utviklet for å takle moderat til svært væskende sår.

Produktnummer: 948678 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Mesorb Absorberende Kompress er en steril bandasje utviklet for å takle moderat til svært væskende sår. Denne bandasjen er din pålitelige partner i sårpleie, og gir optimal komfort og beskyttelse.

Høy absorberingsevne

Mesorb Absorberende Kompress er designet for å holde på store mengder sårveske, og tilbyr en effektiv løsning for håndtering av sår som væsker moderat til mye. Med sin utmerkede absorberingsevne, hjelper kompresset til å opprettholde et fuktig sårhelingsmiljø, som er avgjørende for en raskere helingsprosess.

Lekkasjesikker barriere

Utrustet med en spesialdesignet barriere som hindrer lekkasje, gir Mesorb-kompresset en trygg og sikker sårpleieopplevelse. Dette sperresjiktet sørger for at sårvæske forblir innenfor bandasjen, noe som beskytter både sår og omliggende hud mot kontaminering og irritasjon.

Fleksibel

Mesorb kompresset er egnet for bruk både som primær- og sekundærbandasje, avhengig av sårets natur og behov. Den kan anvendes direkte på såret eller over et sårkontaktlag for ekstra beskyttelse. Dette gjør bandasjen til en allsidig løsning for ulike typer sår.

Hver kompress måler 10 x 23 cm, med en sårpute størrelse på 10 x 20 cm, og er ideell for større sårflater. Pakken inneholder 50 sterile kompresser, noe som sikrer at du alltid har tilgang på rene og effektive bandasjer for sårpleie.

Mesorb er spesielt egnet for personer med moderat til svært væskende sår, som postoperative sår, sår etter traumer, og andre typer væskende sår. Den sikrer pålitelig sårpleie for både klinisk og hjemmebruk.

Gi såret ditt den beskyttelsen og omsorgen det fortjener med Mesorb Absorberende Kompress. Velg en sårpleieløsning som kombinerer sikkerhet, komfort og effektivitet.

Egenskaper

Navn: Mesorb Absorberende Kompress Steril, 10 x 23 cm, 50 stk.

Leverandør: Mølnlycke Health Care As

Varenummer: 948678

Klasse: Medisinsk utstyr (Klasse IIb)

Ingredienser

Handlekurv
Mesorb Absorberende Kompress Steril, 10 x 23 cm, 50 stk.Mesorb Absorberende Kompress Steril, 10 x 23 cm, 50 stk.
kr 284,00
Skroll til toppen