-14%
, , , , , ,

Nisim Finish Rinse Conditioner 240 ml

Opprinnelig pris var: kr 289,00.Nåværende pris er: kr 249,00.

Nisim Finish Rinse Conditioner er en spesialutviklet balsam som virker sammen med de andre NISIM produktene, for å gi dyptvirkende pleie til håret.

EAN: 624152102117 Produktnummer: 915109 Kategorier: , , , , , , Stikkord: , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 1.20

Produktinformasjon

Nisim Finish Rinse Conditioner er en nærende balsam som er spesielt utviklet for å gi håret ditt den ekstra fuktigheten og glansen det trenger. Denne avanserte formelen hjelper til med å gjenopprette og pleie håret, etterlater det mykt, smidig og mer håndterbart.

Hvorfor Velge Nisim Finish Rinse Conditioner?

  • Fuktighetsgivende Effekt: Denne balsamen er beriket med fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å gi håret ditt den nødvendige fuktigheten, spesielt viktig for tørt og skadet hår.
  • Glans og Smidighet: Balsamen etterlater håret ditt glatt og smidig, samtidig som det gir en sunn glans og en luksuriøs følelse.
  • Styrker Hårstråene: Denne balsamen hjelper til med å styrke hårstråene og reduserer risikoen for brudd, noe som kan føre til sunnere og mer motstandsdyktige lokker.
  • Passer for Alle Hårtyper: Produktet er egnet for alle hårtyper og kan brukes daglig som en del av din vanlige hårpleierutine.

Hvem bør bruke balsamen?

Nisim Finish Rinse Conditioner er ideell for alle som ønsker å forbedre tilstanden til håret sitt ved å tilføre fuktighet og næring. Det er spesielt gunstig for de med tørt eller skadet hår som trenger ekstra pleie.

Bruksanvisning

Etter sjamponering, påfør balsamen jevnt over hele håret, fra røttene til tuppene. La balsamen virke i noen minutter for best resultat, deretter skyll grundig. Bruk som en del av din daglige hårpleierutine.

Inkluder Nisim Finish Rinse Conditioner i din hårpleierutine

For å oppnå mykt, smidig og glansfullt hår, inkluder Nisim Finish Rinse Conditioner som en viktig del av din daglige hårpleierutine. Denne fuktighetsgivende balsamen gir deg de nødvendige fordelene for å ha vakkert og velpleid hår hver dag. Opplev den ekstra pleien med Nisim Finish Rinse Conditioner.

Egenskaper

Navn: Nisim Finish Rinse Conditioner 240 ml

Leverandør:

Varenummer: 915109

Ingredienser

Aqua/Water/Eau Cetyl Alcohol Cetearyl Alcohol PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Polyquaternium-7

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg!

Handlekurv
Nisim Finish RinseNisim Finish Rinse Conditioner 240 ml
Opprinnelig pris var: kr 289,00.Nåværende pris er: kr 249,00.
Skroll til toppen