, , ,

Norgesplaster Limfritt plaster 3 cm x 1,5 m

kr 34,00

Oppdag komforten og beskyttelsen av Norgesplaster Limfritt Plaster, nå tilgjengelig i en smalere versjon som er perfekt for mindre sår og sensitive hudområder

EAN: 7022750040511 Produktnummer: 996484 Kategorier: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Produktinformasjon

Oppdag komforten og beskyttelsen av Norgesplaster Limfritt Plaster, nå tilgjengelig i en smalere versjon som er perfekt for mindre sår og sensitive hudområder. Med sin 3 cm bredde og 1,5 m lengde, er dette plasteret et utmerket valg for personlig førstehjelpsbruk.

Produktdetaljer

  • Størrelse: 3 cm x 1,5 m
  • Antall: 1 stk
  • Type: Limfritt

Hovedegenskaper

Ideelt for Sensitiv Hud

Dette plasteret er spesielt utviklet for å være skånsomt mot sensitiv hud. Den limfrie designen betyr at det ikke vil forårsake irritasjon eller ubehag ved påføring eller fjerning.

Tilpasningsdyktig og Brukervennlig

Norgesplaster Limfritt Plaster kan tilpasses lett ved å klippes til den nødvendige størrelsen, noe som gjør det ideelt for rask og effektiv behandling av alle typer småskader.

Komfort og Fleksibilitet

Det er fleksibelt og mykt, noe som gjør det komfortabelt å bruke over lengre perioder. Plasteret følger kroppens naturlige bevegelser og sikrer at såret holdes trygt og rent.

Anbefalte Bruksområder

Dette plasteret er en utmerket løsning for hjemmebruk, samt for førstehjelpsutstyr i barnehager, skoler og på arbeidsplasser. Det er også ideelt for idrettsutøvere og aktive personer som trenger pålitelig sårbeskyttelse som ikke begrenser bevegelsen.

Fordeler med Norgesplaster Limfritt Plaster

Velg Norgesplaster Limfritt Plaster for optimal sårvare og beskyttelse uten bekymringene som kommer med tradisjonelle plaster. Dens smalere format er spesielt nyttig for å dekke små snitt og skrubbsår effektivt.

Egenskaper

Navn: Norgesplaster Limfritt plaster 3 cm x 1,5 m

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 996484

Type: Medisinsk utstyr (klasse l)

Ingredienser

PU-skum og syntetisk polymer. Lateksfri.

Handlekurv
Norgesplaster Limfritt plaster 3 cm x 1,5 mNorgesplaster Limfritt plaster 3 cm x 1,5 m
kr 34,00
Skroll til toppen