-34%
, , , ,

Nycodent Saliva sugetabletter solbær 100 stk

kr 99,00

Nycodent Saliva sugetabletter i solbærsmak, et produkt som gir lindring og fuktighet til personer som opplever munntørrhet.

Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 1.49

Mot munntørrhet

Produktinformasjon

Nycodent Saliva sugetabletter i solbærsmak, et produkt som gir lindring og fuktighet til personer som opplever munntørrhet. Disse sugetablettene fra Nycodent vil bidra til å gi deg øyeblikkelig komfort og velvære.

Sugetablettene er spesielt utviklet for å bekjempe og lindre munntørrhet, også kjent som xerostomi. Tablettene inneholder naturlige ingredienser som bidrar til å stimulere spyttproduksjonen og gi fuktighet til munnen. Den deilige solbærsmaken gir en behagelig opplevelse.

Munntørrhet kan oppstå av ulike årsaker, inkludert medisiner, stress, aldring eller medisinske tilstander. Nycodent Salvia sugetabletter er designet for å lindre ubehag og tørrhet ved å øke spyttproduksjonen og tilføre fuktighet til munnhulen.

Nycodent Saliva sugetabletter i solbærsmak er praktiske å bruke og kan tas når som helst på dagen, etter behov. De er ideelle for de som opplever munntørrhet og ønsker å opprettholde en sunn munnhelse og komfort.

Egenskaper

Navn: Nycodent Saliva sugetabletter solbær 100 stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 930819

Ingredienser

Inneholder søtstoffer. Inneholder en kilde til fenylalanin. Inneholder ikke gluten, gelatin, laktose eller animalske ingredienser. Ingredienser: Søtstoffer (sorbitol, xylitol), surhetsregulerende midler (eplesyre, natriumkarbonat), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), aroma, søtstoer (aspartam, acesulfam K), natriumfluorid (mineral).

Handlekurv
Nycodent Saliva sugetabletter solbær 100 stkNycodent Saliva sugetabletter solbær 100 stk
kr 99,00
Skroll til toppen