-14%
, , , ,

Nycoplus D3-vitamin 10µg tabletter 100stk

kr 59,00

Nycoplus D3-vitamin 10µg tabletter er et kosttilskudd som gir deg den daglige anbefalte dosen av D-vitamin.

EAN: 07038319029491 Produktnr: 901883 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 0.69

Enkel tilskudd av D-vitamin

Produktinformasjon

Nycoplus D3-vitamin 10µg tabletter er et kosttilskudd som gir deg den daglige anbefalte dosen av D-vitamin. D-vitamin spiller en viktig rolle i kroppen vår, da det bidrar til å opprettholde normalt bein- og muskelfunksjon, og styrker immunforsvaret. Disse tablettene inneholder 10µg D3-vitamin per tablett, og er ideelle for personer som ikke får nok D-vitamin gjennom kostholdet sitt, eller som ikke får nok sollys.

Vekst og utvikling av bein

Vitamin D3 spiller en viktig rolle i vekst og utvikling av bein. D-vitamin bidrar til å opprettholde normalt beinvev, ved å hjelpe kroppen med å absorbere kalsium og fosfor. Dette gjør at beinene dine blir sterkere og mindre utsatt for skader. Disse tablettene er spesielt viktige for personer som er utsatt for beinskjørhet eller osteoporose, da de bidrar til å opprettholde normal beinmasse.

Immunforsvaret

Vitamin D3 er også viktige for immunforsvaret. D-vitamin spiller en viktig rolle i immunsystemet vårt, da det bidrar til å bekjempe infeksjoner og sykdommer. Ved å ta disse tablettene daglig, kan du bidra til å styrke immunforsvaret ditt og redusere risikoen for å bli syk.

Kosttilskudd

Nycoplus D3-vitamin 10µg tabletter er et kosttilskudd som er ideelt for personer som ikke får nok D-vitamin gjennom kostholdet sitt, eller som ikke får nok sollys. Disse tablettene gir deg den daglige anbefalte dosen av D-vitamin, som er viktig for en rekke kroppsfunksjoner. Tablettene er enkle å ta, og kan tas når som helst på dagen.

Egenskaper

Navn: Nycoplus D3-vitamin 10µg tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 901883

Ingredienser

Fyllstoffer (dikalsiumfosfat, cellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), kolekalsiferol (vitamin D).

Handlekurv
Nycoplus D3-vitamin 10Nycoplus D3-vitamin 10µg tabletter 100stk
kr 59,00
Skroll til toppen