, , , ,

Nycoplus D3-vitamin 10µg tabletter 100stk

kr 89,00

Nycoplus D3-vitamin 10µg tabletter er et kosttilskudd som gir deg den daglige anbefalte dosen av D-vitamin.

EAN: 07038319029491 Produktnummer: 901883 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 0.89

Produktinformasjon

Nycoplus D3-vitamin 10 µg tabletter er nøkkelen til å opprettholde en sunn og balansert livsstil. Dette kosttilskuddet gir en enkel og effektiv måte å sikre at du får tilstrekkelig mengde D-vitamin, som ofte kalles solskinnsvitaminet. Produktet er formulert for å imøtekomme dine behov for beinhelse og immunstøtte, og kommer i en praktisk pakke med 100 tabletter.

Fordeler med Nycoplus D3-vitamin 10 µg 

 • Beinbygging: D3-vitamin spiller en avgjørende rolle i å opprettholde sterke ben og sunne tenner. Det hjelper kroppen med å absorbere og utnytte viktige mineraler som kalsium og fosfor, som er avgjørende for benbygningen.
 • Immunstøtte: D3-vitamin bidrar til normal funksjon av immunsystemet. Et sterkt immunsystem er nøkkelen til å beskytte kroppen mot infeksjoner og sykdommer.
 • Enkel bruk: Tabletter er en praktisk måte å få tilskudd av D3-vitamin på. De er enkle å svelge og oppløses raskt i magen, noe som sikrer en effektiv opptakelse i kroppen.
 • Allsidig bruk: Dette produktet er egnet for mennesker i alle aldre og livsstiler. Spesielt for de som har begrenset eksponering for naturlig sollys, kan D3-vitamin i form av tabletter være en ideell løsning for å opprettholde sunne nivåer.
 • Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok D3-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet, noe som gjør det til en praktisk og kostnadseffektiv løsning.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus har et solid rykte for å produsere kosttilskudd av høy kvalitet. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. D3-Vitamin 10 µg tabletter fra Nycoplus er nøye formulert og testet for å oppfylle strenge standarder for kvalitet og renhet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine D3-vitaminbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for å sikre høyeste kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir en nøyaktig mengde D3-vitamin, slik at du kan være sikker på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Denne praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok D3-vitamin for en lengre periode, og produktet har lang holdbarhet, noe som gjør det ideelt for kontinuerlig bruk.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus D3-Vitamin 10 µg tabletter er grundig testet for å oppfylle strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige rutine.

Inkluder Nycoplus D3-vitamin 10 µg tabletter i din daglige rutine

Uansett om du ønsker å opprettholde beinhelsen, styrke immunforsvaret eller bare ønsker å sikre at du får tilstrekkelig D-vitamin, kan Nycoplus D3-vitamin 10 µg tabletter være en verdifull del av din daglige rutine. Dette produktet er egnet for alle aldre og livsstiler, og det gir en enkel måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for å trives. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev en praktisk og effektiv måte å ivareta din helse på.

Egenskaper

Navn: Nycoplus D3-vitamin 10µg tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 901883

Ingredienser

Fyllstoffer (dikalsiumfosfat, cellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), kolekalsiferol (vitamin D).

Handlekurv
Nycoplus D3-vitamin 10Nycoplus D3-vitamin 10µg tabletter 100stk
kr 89,00
Skroll til toppen