-38%
, , , ,

Nycoplus D3-Vitamin 20 µg 100 tabletter

kr 99,00 ,-

Nycoplus D3-Vitamin 20 µg 100 tabletter gir deg den nødvendige dosen av D-vitamin for å styrke kroppen din

EAN: 07038319037380 Produktnr: 904166 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 0.99

Produktinformasjon

Nycoplus D3-Vitamin 20 µg tabletter gir deg en enkel og pålitelig måte å sikre at du får tilstrekkelig D-vitamin, også kjent som solskinnsvitaminet. Denne praktiske pakken inneholder 100 tabletter, hver med 20 µg D3-vitamin, for å støtte beinhelsen og bidra til optimal kroppslig funksjon. Vitamin D dannes i huden når den eksponeres for UV stråler, og det kan være spesielt viktig med ekstra tilførsel i Norge hvor store deler av døgnet kan være i mørket.

Fordeler med Nycoplus D3-Vitamin 20 µg

 1. D3-vitamin for beinhelse: D3-vitamin er avgjørende for å opprettholde sunne ben og tenner. Det hjelper kroppen med å absorbere og utnytte kalsium og fosfor.
 2. Immunstøtte: D3-vitamin spiller en rolle i å styrke immunforsvaret og beskytte kroppen mot infeksjoner og sykdommer.
 3. Raskt oppløselige tabletter: Tabletter er en praktisk måte å ta D3-vitamin på, og de oppløses raskt i magen for enkel absorpsjon.
 4. Allsidig bruk: Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler, spesielt de som har begrenset eksponering for sollys.
 5. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok D3-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus D3-Vitamin 20 µg tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine D3-vitaminbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde D3-vitamin, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok D3-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus D3-Vitamin 20 µg tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke.

Inkluder Nycoplus D3-Vitamin 20 µg tabletter i din daglige rutine

Enten du ønsker å styrke beinhelsen din, støtte immunforsvaret, eller kompensere for mangel på sollys, kan Nycoplus D3-Vitamin 20 µg tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler.

Gi kroppen din den nødvendige næringen den trenger med Nycoplus D3-Vitamin 20 µg tabletter. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev den enkle og pålitelige måten å sikre tilstrekkelig D-vitamin på.

Egenskaper

Navn: Nycoplus D3-Vitamin 20 µg 100 tabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 904166

Ingredienser

Én tablett inneholder D3-vitamin (kolekalsiferol) 20 µg. Tabletthjelpestoffer (dikalsiumfosfat, cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), kolekalsiferol (vitamin D).

Handlekurv
Nycoplus D3-Vitamin 20Nycoplus D3-Vitamin 20 µg 100 tabletter
kr 99,00 ,-
Skroll til toppen