, , , ,

Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg 100 tabletter

kr 109,00

Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg 100 tabletter er et kosttilskudd som inneholder vitamin D3, en essensiell næringsstoff som kroppen vår trenger

EAN: 07038310001205 Produktnummer: 995376 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.09

Produktinformasjon

Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg tabletter gir deg en enkel og pålitelig måte å sikre at du får tilstrekkelig D-vitamin, også kjent som solskinnsvitaminet. Denne praktiske pakken inneholder 100 tabletter, hver med 40 mcg D3-vitamin, for å støtte beinhelsen og bidra til optimal kroppslig funksjon.

Fordeler med Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg 

 1. D3-vitamin for beinhelse: D3-vitamin er avgjørende for å opprettholde sunne ben og tenner. Det hjelper kroppen med å absorbere og utnytte kalsium og fosfor.
 2. Immunstøtte: D3-vitamin spiller en rolle i å styrke immunforsvaret og beskytte kroppen mot infeksjoner og sykdommer.
 3. Raskt oppløselige tabletter: Tabletter er en praktisk måte å ta D3-vitamin på, og de oppløses raskt i magen for enkel absorpsjon.
 4. Allsidig bruk: Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler, spesielt de som har begrenset eksponering for sollys.
 5. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok D3-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine D3-vitaminbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde D3-vitamin, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok D3-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke.

Inkluder Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg tabletter i din Daglige Rutine

Enten du ønsker å styrke beinhelsen din, støtte immunforsvaret, eller kompensere for mangel på sollys, kan Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler.

Gi kroppen din den nødvendige næringen den trenger med Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg tabletter. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev den enkle og pålitelige måten å sikre tilstrekkelig D-vitamin på.

Egenskaper

Navn: Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg 100 tabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 995376

Ingredienser

Fyllstoffer (dikalsiumfosfat, cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), (kolekalsiferol vitamin D).

Handlekurv
Nycoplus D3-Vitamin 40Nycoplus D3-Vitamin 40 mcg 100 tabletter
kr 109,00
Skroll til toppen