-31%
, , , , ,

Nycoplus D3 vitamin dråper 10ml

kr 44,00 ink. mva.

Nycoplus D3 vitamin dråper er en enkel måte å øke ditt daglige inntak av vitamin D3.

EAN: 07038319021075 Produktnr: 986281 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 6.40

Produktinformasjon

Nycoplus D3 vitamin dråper er en praktisk og effektiv måte å sikre at kroppen din får tilstrekkelig D-vitamin, også kjent som solskinnsvitaminet. Denne lille flasken inneholder 10 ml D3-vitamin dråper, som gir deg den essensielle næringen du trenger for å støtte beinhelse, immunsystem og generell velvære. I Norge, spesielt på vinteren, er store deler av døgnet preget av mørke, som gjør at vi får mindre produksjon av vitamin D. Vitamin D dannes i huden ved tilførsel av UV-stråler.

Fordeler med Nycoplus D3 vitamin dråper

 1. D3-vitamin for beinbygging: D3-vitamin er avgjørende for å opprettholde sunne ben og tenner. Det hjelper kroppen med å absorbere og utnytte kalsium og fosfor.
 2. Immunstøtte: D3-vitamin spiller en rolle i å styrke immunforsvaret og bidra til å beskytte kroppen mot infeksjoner og sykdommer.
 3. Bedre opptak: Nycoplus D3 vitamin er en flytende D3-vitamin dråper absorberes raskere og mer effektivt enn tabletter eller kapsler, noe som sikrer at kroppen din får mest mulig ut av dette viktige næringsstoffet.
 4. Allsidig bruk: D3-vitamin dråper kan brukes av mennesker i alle aldre, inkludert barn og eldre, og er spesielt gunstige for de som har problemer med å svelge piller.
 5. Praktisk emballasje: Den lille flasken til Nycoplus D3 vitamin dråper er enkel å oppbevare og ha med seg, og gir deg nok D3-vitamin for en betydelig periode.

Hvordan merker jeg D-vitamin mangel?

Vitamin D-mangel er et vanlig helseproblem som kan påvirke mennesker i alle aldre. Dette vitaminet spiller en viktig rolle i kroppens evne til å absorbere kalsium, opprettholde sunne ben, og støtte immunsystemet. Når kroppen ikke får tilstrekkelig med vitamin D, kan det føre til en rekke symptomer og helseproblemer. Her er noen vanlige symptomer på D-vitaminmangel:

 1. Tretthet: En av de vanligste symptomene på D-vitaminmangel er tretthet og generell svakhet. Personer som lider av mangel, føler seg ofte utmattet selv etter tilstrekkelig hvile.
 2. Muskelsvakhet og smerter: D-vitamin spiller en viktig rolle i muskelfunksjonen. Mangel på dette vitaminet kan føre til muskelsvakhet, kramper og smerter. Dette kan også forverres av beinskjørhet (osteoporose).
 3. Endringer i humør: D-vitamin har en sammenheng med serotoninproduksjonen i hjernen, som påvirker humøret. Mangel på D-vitamin kan føre til depresjon, angst og generell nedstemthet.
 4. Redusert immunfunksjon: Vitamin D spiller en viktig rolle i å styrke immunsystemet og bidrar til å beskytte kroppen mot infeksjoner. Mangel på D-vitamin kan øke risikoen for hyppige infeksjoner og sykdommer.
 5. Beinsykdommer: D-vitaminmangel kan føre til svekkede ben og øke risikoen for beinskjørhet (osteoporose) og beinbrudd.
 6. Håravfall: Noen mennesker med D-vitaminmangel opplever hårtap eller en reduksjon i hårkvaliteten.
 7. Fordøyelsesproblemer: Vitamin D-mangel kan påvirke tarmfunksjonen og føre til problemer med opptaket av næringsstoffer fra maten du spiser.
 8. Vekttap: Noen mennesker med alvorlig D-vitaminmangel kan oppleve ufrivillig vekttap.

Det er viktig å merke seg at symptomene på D-vitaminmangel kan variere i alvorlighetsgrad, og noen mennesker kan ha mangel uten å oppleve noen symptomer i det hele tatt. Hvis du mistenker at du har D-vitaminmangel, bør du konsultere en lege for å få en nøyaktig diagnose og veiledning om hvordan du kan behandle og forebygge mangeltilstanden. Legen din kan også anbefale kosttilskudd eller endringer i kostholdet ditt for å øke D-vitaminnivåene dine. Her kan Nycoplus D3 Vitamin hjelpe.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus D3 vitamin dråper er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine D3-vitamin behov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver dråpe gir deg en nøyaktig mengde D3-vitamin, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske flasken med 10 ml D3-vitamin dråper gir deg nok tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus D3 vitamin dråper er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke.

Inkluder Nycoplus D3-vitamin Dråper i din Daglige Rutine:

Enten du ønsker å styrke beinhelsen din, støtte immunforsvaret, eller bare sørge for at du får nok D-vitamin, kan Nycoplus D3 vitamin dråper være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler.

Gi kroppen din det solskinnet den trenger med Nycoplus D3-vitamin dråper. Bestill din flaske med 10 ml i dag og opplev den enkle og effektive måten å få nok D-vitamin på.

Egenskaper

Navn: Nycoplus D3 vitamin dråper 10ml

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 986281

Ingredienser

Kokosolje, kolekalsiferol (D3 vitamin).

Handlekurv
Nycoplus D3 vitamin dråperNycoplus D3 vitamin dråper 10ml
kr 44,00 ink. mva.
Skroll til toppen