-30%
, , ,

Nycoplus Jern 27 mg tabletter 100 stk

Opprinnelig pris var: kr 169,00.Nåværende pris er: kr 119,00.

Nycoplus Jern 27 mg tabletter bidrar til normal produksjon av røde blodlegemer og hemoglobin

Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.19

Produktinformasjon

Nycoplus Jern 27 mg tabletter gir deg en praktisk måte å styrke kroppens energinivå og generell helse. Dette kosttilskuddet inneholder 100 tabletter, hver med 27 mg jern, en essensiell mineral som spiller en viktig rolle i flere kroppsfunksjoner.

Fordeler med Nycoplus Jern 27 mg

 1. Energinivå: Jern er avgjørende for kroppens evne til å transportere oksygen til cellene. Dette kan bidra til å bekjempe tretthet og utmattelse og øke energinivået.
 2. Bloddannelse: Jern er nødvendig for produksjonen av hemoglobin, det oksygentransporterende proteinet i blodet.
 3. Immunstøtte: Jern bidrar også til normal funksjon av immunsystemet, slik at kroppen din bedre kan forsvare seg mot infeksjoner.
 4. Allsidig bruk: Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler og kan være gunstig for de som har et økt jernbehov.
 5. Tablettform: Tabletter er enkle å svelge og gir en nøyaktig dose av jern.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok jern-tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus Jern 27 mg tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine jernbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde jern, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok jern-tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Jern 27 mg tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus Jern 27 mg tabletter i din daglige rutine

Enten du ønsker å øke energinivået, støtte bloddannelse eller forbedre immunsystemet ditt, kan Nycoplus Jern 27 mg tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler, og det gir en praktisk måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for å trives. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev fordelene med jern for din helse.

Anbefalt bruk

Anbefalt døgndose for voksne fra 18 år: 1 tablett daglig.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Jern 27mg tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 953122

Ingredienser

Jern, tabletthjelpestoffer (dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose, polyvinylpyrrolidon, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), overflatebehandlingsstoff (hydroksypropylmetylcellulose), fargestoff (titandioksid),

Handlekurv
Nycoplus Jern 27 mgNycoplus Jern 27 mg tabletter 100 stk
Opprinnelig pris var: kr 169,00.Nåværende pris er: kr 119,00.
Skroll til toppen