-38%
, , ,

Nycoplus Jod 225mcg tabletter 100stk

Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 74,00.

Nycoplus Jod 225mcg tabletter bidrar til å opprettholde normale kroppslige funksjoner

EAN: 07038310000901 Produktnummer: 871389 Kategorier: , , , Stikkord:
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.19

Produktinformasjon

Nycoplus Jod 225 mcg tabletter gir deg en enkel måte å støtte skjoldbruskkjertelens helse og generell metabolsk funksjon. Dette kosttilskuddet inneholder 100 tabletter, hver med 225 mcg jod, en viktig mineral som spiller en sentral rolle i reguleringen av skjoldbruskkjertelens funksjon.

Fordeler med Nycoplus Jod

 1. Skjoldbruskkjertelhelse: Jod er nødvendig for produksjonen av skjoldbruskhormoner, som er avgjørende for reguleringen av kroppens metabolisme og energinivå.
 2. Metabolsk støtte: Riktig skjoldbruskkjertelfunksjon hjelper kroppen med å opprettholde en sunn vekt og riktig energimetabolisme.
 3. Energibalanse: Jod spiller en rolle i energiproduksjon og kan bidra til å bekjempe tretthet og utmattelse.
 4. Allsidig bruk: Dette produktet er egnet for folk i alle aldre over 18 år og livsstiler og kan være gunstig for de som ønsker å støtte skjoldbruskkjertelens helse.
 5. Tablettform: Tabletter er enkle å svelge og gir en nøyaktig dose av jod.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok jod-tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus Jod 225 mcg tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine jodbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde jod, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok jod-tilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Jod 225 mcg tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus Jod 225 mcg tabletter i din daglige rutine

Enten du ønsker å støtte skjoldbruskkjertelens helse, opprettholde en sunn metabolisme eller øke energinivået ditt, kan Nycoplus Jod 225 mcg tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre over 18 år og livsstiler, og det gir en praktisk måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for å trives. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev fordelene med jod for din helse.

Anbefalt bruk

Anbefalt døgndose for voksne fra 18 år: 1 tablett daglig.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Jern 27mg tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 871389

Ingredienser

Ingredienser: tabletthjelpestoffer (kalsiumfosfat, cellulose, hydroksypropylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), mineral (kaliumjodid).

Handlekurv
Nycoplus JodNycoplus Jod 225mcg tabletter 100stk
Opprinnelig pris var: kr 119,00.Nåværende pris er: kr 74,00.
Skroll til toppen