, , , ,

Nycoplus kalsium 500 mg 100 tyggetabletter

kr 119,00

Nycoplus kalsium tyggetabletter er en enkel måte å styrke skjelettet ditt på.

EAN: 7038319001046 Produktnummer: 837872 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 2.19

Produktinformasjon

Nycoplus Kalsium 500 mg tyggetabletter gir deg en enkel og velsmakende måte å sikre at du får nok kalsium i kostholdet ditt. Denne praktiske pakken inneholder 100 tyggetabletter, hver med 500 mg kalsium, for å støtte beinhelsen og bidra til å opprettholde sterke tenner.

Fordeler med Nycoplus Kalsium

 1. Kalsium for beinbygging: Kalsium er avgjørende for å opprettholde sunne og sterke ben. Det bidrar også til normal blodkoagulasjon og muskelfunksjon.
 2. Smakfull tyggetablett: Disse tyggetablettene kommer med en deilig smak som gjør det enkelt og hyggelig å ta dem. Perfekt for de som foretrekker en alternativ tilskuddsform til piller eller kapsler.
 3. Styrker tenner: Kalsium spiller også en viktig rolle i å opprettholde tannhelsen og styrke tannemaljen.
 4. Bedre opptak: Tyggetablettene gir deg en enkel måte å få i deg kalsium, og de kan være spesielt gunstige for de som har problemer med å svelge tabletter.
 5. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tyggetabletter gir deg nok kalsium for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus Kvalitet

Nycoplus har et solid rykte for kvalitetsprodukter innen kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus Kalsium 500 mg tyggetabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine kosttilskuddsbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tyggetablett gir deg en nøyaktig mengde kalsium, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tyggetabletter gir deg nok kalsium for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Kalsium 500 mg tyggetabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke.

Inkluder Nycoplus Kalsium 500 mg tyggetabletter i din Daglige Rutine:

Enten du ønsker å styrke bein- og tannhelsen, eller bare gi kroppen din en pålitelig kilde til kalsium, kan Nycoplus Kalsium 500 mg tyggetabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler.

Gi bein og tenner den styrken de trenger med Nycoplus Kalsium 500 mg tyggetabletter. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev den enkle og smakfulle måten å få nok kalsium på.

Egenskaper

Navn: Nycoplus kalsium 500 mg 100 tyggetabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 837872

Ingredienser

Kalsiumkarbonat (mineral), søtstoff (xylitol), aroma (appelsinolje), tabletthjelpestoffer (polyvinylpyrrolidon, magnesiumsalter av fettsyrer), søtstoff (sukralose).

Handlekurv
Nycoplus kalsiumNycoplus kalsium 500 mg 100 tyggetabletter
kr 119,00
Skroll til toppen