-26%
, , ,

Nycoplus Magnesium 350 mg tabletter 100stk

Opprinnelig pris var: kr 134,00.Nåværende pris er: kr 99,00.

Nycoplus Magnesium 350 mg er et kosttilskudd som bidrar til normal energiomsetning og muskelfunksjon.

EAN: 07038310001526 Produktnummer: 849198 Kategorier: , , , Stikkord:
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 0.99

Produktinformasjon

Nycoplus Magnesium 350 mg tabletter gir deg en enkel måte å støtte muskelfunksjon og nervesystemet på. Dette kosttilskuddet inneholder 100 tabletter, hver med 350 mg magnesium, en viktig mineral som spiller en sentral rolle i flere kroppsfunksjoner.

Fordeler med Nycoplus Magnesium

 1. Muskelfunksjon: Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon og kan bidra til å forebygge muskelkramper og stivhet.
 2. Nervesystem: Dette mineralstoffet er også viktig for normal funksjon av nervesystemet og kan bidra til å opprettholde psykisk balanse og avslapning.
 3. Energimetabolisme: Magnesium er involvert i energiproduksjon i cellene og kan bidra til å bekjempe tretthet og utmattelse.
 4. Hjertehelse: Noen studier har indikert at magnesium kan ha gunstige effekter på hjertehelsen ved å bidra til normal hjertefunksjon.
 5. Tablettform: Tabletter er enkle å svelge og gir en nøyaktig dose av magnesium.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok magnesiumtilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus Magnesium 350 mg tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine magnesiumbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde magnesium, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok magnesiumtilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Magnesium 350 mg tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus Magnesium 350 mg tabletter i din daglige rutine

Enten du ønsker å støtte muskelfunksjonen, opprettholde en sunn nervesystemfunksjon eller øke energinivået ditt, kan Nycoplus Magnesium 350 mg tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler, og det gir en praktisk måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for å trives. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev fordelene med magnesium for din helse.

Inneholder ikke gluten, laktose, sitrus, gelatin eller animalske ingredienser. Egner seg for veganere og vegetarianere.

Anbefalt bruk

Anbefalt døgndose for voksne fra 18 år: 1 tablett daglig.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Magnesium 350mg tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 849198

Ingredienser

Fyllstoff (cellulose), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), fyllstoff (silisiumdioksid), fargestoff (titandioksid), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, talkum, fettsyrer), fyllstoff (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose). Mineraler: magnesiumoksid, magnesiumsitrat.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Nycoplus Magnesium 350 mgNycoplus Magnesium 350 mg tabletter 100stk
Opprinnelig pris var: kr 134,00.Nåværende pris er: kr 99,00.
Skroll til toppen