-23%
, , ,

Nycoplus Sink 25mg tabletter 100stk

Opprinnelig pris var: kr 129,00.Nåværende pris er: kr 99,00.

Nycoplus Sink 25 mg tabletter er et kosttilskudd som er viktig for en rekke kroppslige funksjoner.

EAN: 07038319040106 Produktnummer: 887843 Kategorier: , , , Stikkord: , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.39

Produktinformasjon

Nycoplus Sink 25 mg tabletter gir deg en praktisk måte å styrke immunforsvaret ditt og opprettholde generell helse. Dette kosttilskuddet inneholder 100 tabletter, hver med 25 mg sink, en essensiell mineral som spiller en viktig rolle i flere kroppsfunksjoner.

Fordeler med Nycoplus Sink

 1. Immunstøtte: Sink er kjent for sin rolle i å opprettholde et sunt immunsystem og bidrar til normal funksjon av immunsystemet.
 2. Cellevekst og -reparasjon: Sink er nødvendig for celledeling, vekst og reparasjon av vev i kroppen.
 3. Hudhelse: Sink kan bidra til å opprettholde sunn hud ved å støtte sårheling og bekjempe hudproblemer.
 4. Allsidig bruk: Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler og kan være gunstig for de som ønsker å sikre at de får tilstrekkelig sink i kostholdet sitt.
 5. Tablettform: Tablettene er enkle å svelge og gir en nøyaktig dose av sink.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok sinktilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus Sink 25 mg tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine sinkbehov

 • Farmasøytisk kvalitet: Nycoplus-produkter er produsert i samsvar med farmasøytiske standarder for kvalitet og renhet.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde sink, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok sinktilskudd for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Sink 25 mg tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus Sink 25 mg tabletter i din daglige rutine

Enten du ønsker å styrke immunforsvaret ditt, opprettholde sunn hud eller sikre at du får tilstrekkelig sink i kostholdet ditt, kan Nycoplus Sink 25 mg tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler og gir en praktisk måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for å trives. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev fordelene med sink for din helse.

Produktet er glutenfritt, inneholder ingen animalske produkter eller laktulose.

Anbefalt bruk

Anbefalt dosering er 1 tablett daglig.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Sink 25mg tabletter 100stk

Leverandør: Nycoplus

Varenummer: 887843

Ingredienser

Tabletthjelpestoffer (dikalsiumfosfat, cellulose, silisiumdioksid, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, fettsyrer). Vitamin: sinksitrat.

Handlekurv
Nycoplus SinkNycoplus Sink 25mg tabletter 100stk
Opprinnelig pris var: kr 129,00.Nåværende pris er: kr 99,00.
Skroll til toppen