-11%
, , ,

Nycoplus Vegansk D3-vitamin 20mcg tabletter 100stk

Opprinnelig pris var: kr 134,00.Nåværende pris er: kr 119,00.

Nycoplus Vegansk D3-vitamin 20 mcg bidrar til normalt immunforsvar og er viktig for andre kroppslige funksjoner.

EAN: 07038310002523 Produktnummer: 932028 Kategorier: , , , Stikkord: , , , , ,
Sikker betaling
 • Vipps logo ikon.
 • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.34

Produktinformasjon

Nycoplus Vegansk D3-vitamin 20 mcg tabletter gir deg en plantebasert måte å støtte beinhelse og immunforsvar på. Dette kosttilskuddet inneholder 100 tabletter, hver med 20 mcg D3-vitamin, også kjent som solskinnsvitaminet, som er avgjørende for flere viktige kroppsfunksjoner.

Fordeler med Nycoplus Vegansk D3-vitamin 

 1. D3-vitamin for beinhelse: D3-vitamin spiller en avgjørende rolle i å opprettholde sterke ben og sunne tenner. Det hjelper kroppen med å absorbere og utnytte viktige mineraler som kalsium og fosfor, som er nødvendig for benbygningen.
 2. Immunstøtte: D3-vitamin bidrar til normal funksjon av immunsystemet og hjelper kroppen med å forsvare seg mot infeksjoner og sykdommer.
 3. Vegansk og plantebasert: Disse tabletter er spesielt formulert for de som følger en plantebasert livsstil og ønsker en vegansk kilde til D3-vitamin.
 4. Allsidig bruk: Dette produktet er egnet for folk i alle aldre og livsstiler, spesielt de som har begrenset eksponering for sollys.
 5. Tablettform: Tabletter er en praktisk måte å ta D3-vitamin på, og de er enkle å svelge.
 6. Praktisk pakking: Denne pakken med 100 tabletter gir deg nok D3-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.

Nycoplus kvalitet

Nycoplus er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og pålitelighet når det gjelder kosttilskudd. Nycoplus selges kun i apotek, og viser frem et sterkt samfunnsansvar for folkehelsen. Produktene har vært på apotekhyllen i over 20 år, og er blitt en vanlig husholdningsvare i norske hjem. Nycoplus Vegansk D3-vitamin 20 mcg tabletter er nøye formulert og testet for å sikre renhet, kvalitet og effektivitet. Her er noen grunner til at du kan stole på Nycoplus for dine D3-vitaminbehov

 • Plantebasert: Disse tabletter gir deg D3-vitamin fra en vegansk og plantebasert kilde.
 • Nøyaktig dosering: Hver tablett gir deg en nøyaktig mengde D3-vitamin, slik at du kan være trygg på at du får riktig dose hver gang.
 • Lang holdbarhet: Den praktiske pakken med 100 tabletter gir deg nok D3-vitamin for en betydelig periode, og produktet har lang holdbarhet.
 • Trygg og pålitelig: Nycoplus Vegansk D3-vitamin 20 mcg tabletter er grundig testet for å sikre at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er trygge å bruke som en del av din daglige helsestrategi.

Inkluder Nycoplus Vegansk D3-vitamin 20 mcg tabletter i din daglige rutine

Enten du ønsker å styrke beinhelsen din, støtte immunforsvaret eller kompensere for mangel på sollys med en vegansk tilnærming, kan Nycoplus Vegansk D3-vitamin 20 mcg tabletter være den ideelle tillegg til din daglige rutine. Dette produktet passer for folk i alle aldre og livsstiler, og det gir en praktisk og plantebasert måte å få de nødvendige næringsstoffene kroppen din trenger for en sunn fremtid. Bestill din pakke med 100 tabletter i dag og opplev fordelene med denne veganske D3-vitaminkilden.

Tablettene er utvinnet fra alger, og inneholder derfor ikke animalske produkter.

Tablettene er gluten og laktosefrie.

Anbefalt bruk

Anbefalt døgndose er 1-4 tabletter daglig

Egenskaper

Navn: Nycoplus Vegansk D3-vitamin 20mcg tabletter 100stk

Leverandør: Nycoplus

Varenummer: 932028

Ingredienser

Fyllstoffer (kalsiumkarbonat, cellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), fyllstoff (silisiumdioksid), kolekalsiferol (vitamin D).

Handlekurv
Nycoplus Vegansk D3-vitaminNycoplus Vegansk D3-vitamin 20mcg tabletter 100stk
Opprinnelig pris var: kr 134,00.Nåværende pris er: kr 119,00.
Skroll til toppen