-20%
, , , , ,

Plackers Twin tanntråd 33 stk

kr 59,00 ink. mva.

Plackers Twin tanntråd, en praktisk pakke med 33 stk tanntråd som gir deg en effektiv måte å rengjøre mellom tennene for en sunn munnhelse.

Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 2.24

Tanntråd

Produktinformasjon

Plackers Twin tanntråd, en praktisk pakke med 33 stk tanntråd som gir deg en effektiv måte å rengjøre mellom tennene for en sunn munnhelse. Plackers Twin tanntråd vil hjelpe deg med å opprettholde en ren og frisk munnhygiene.

Tanntråden er designet med to parallelle tråder for å gi en grundig rengjøring mellom tennene. Den glir enkelt og smidig mellom tannrommene og fjerner plakk, matrester og bakterier som kan være vanskelig å nå med vanlig tannbørsting.

Hver tanntråd er individuelt pakket, noe som gjør det praktisk å ta med seg og bruke når som helst og hvor som helst. Du kan ha dem med deg på jobb, på reise eller i vesken, slik at du alltid har et effektivt verktøy for tannrengjøring tilgjengelig.

Tanntråden er også utstyrt med et praktisk håndtak som gir bedre kontroll og enkel håndtering under tannrengjøringen. Dette gjør det enkelt og komfortabelt å bruke tanntråden for alle i familien.

pearl866x ORGINAL 1 PLA220401SE6

Egenskaper

Navn: Plackers Twin tanntråd 33 stk

Leverandør: Perrigo Norge AS

Varenummer: 971518

Ingredienser

Handlekurv
Plackers Twin tanntråd 33 stkPlackers Twin tanntråd 33 stk
kr 59,00 ink. mva.
Skroll til toppen