, , , , ,

REN Perfect Canvas Jelly Oil Cleanser 100 ml

kr 279,00

Opplev den unike rensingen med REN Perfect Canvas Jelly Oil Cleanser, en fyldig ansiktsrens som effektivt fjerner sminke, forurensning og SPF

EAN: 5056264701721 Produktnummer: 991845 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr.

Produktinformasjon

Opplev den unike rensingen med REN Perfect Canvas Jelly Oil Cleanser, en fyldig ansiktsrens som effektivt fjerner sminke, forurensning og SPF. Denne innovative rensen går gjennom tre faser: fra gel til olje til melk, og sikrer en grundig, men skånsom rens av huden.

Trefaset Teknologi

Start som en gel som fanger opp smuss og sminke, transformerer så til en olje som løser opp urenheter, og fullfører som en melk som skylles lett av og etterlater huden ren og næret.

Nærende og Hydrerende

Ikke bare renser denne jelly oil cleanseren huden, den bidrar også med næring og fuktighet, noe som gjør huden optimalt forberedt for påføring av makeup.

Skånsom og Effektiv

Formulert for å være effektiv uten å strippe huden for naturlige oljer, noe som gjør den ideell for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Fordeler

  • Dybderensende: Fjerner effektivt sminke, SPF og forurensninger uten å tørke ut huden.
  • Perfekt Grunnlag for Makeup: Etterlater huden glatt og klar for en feilfri makeup-applikasjon.
  • Miljøvennlig: Veganske ingredienser og emballasje laget av resirkulert plast understreker RENs engasjement for bærekraft.

Anbefalt Bruk

Påfør en passende mengde REN Perfect Canvas Jelly Oil Cleanser på tørr hud. Masser inn i huden med tørre hender for å aktivere gel-fasen, tilsett vann for å transformere til olje, og fortsett å massere til det blir til melk. Skyll av med lunkent vann. Bruk daglig for beste resultater.

Hvorfor Velge REN Perfect Canvas Jelly Oil Cleanser?

Velg REN Perfect Canvas Jelly Oil Cleanser for en luksuriøs og grundig rens som forvandler din hudpleierutine. Denne innovative rensen er ikke bare effektiv, den er også skånsom og miljøvennlig, og gjør den til et utmerket valg for den miljøbevisste forbrukeren.

Egenskaper

Navn: REN Perfect Canvas Jelly Oil Cleanser 100 ml

Leverandør: Dermanor AS

Varenummer: 991845

Ingredienser

Vitis Vinifera Seed Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua (Water), Sucrose Laurate, Limnanthes Alba Seed Oil, Parfum* (Fragrance), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Sucrose Stearate, Sucrose Palmitate, Limonene, Linalool, * 100% Natural Fragrance – Parfum 100% Naturel

Handlekurv
REN Perfect Canvas Jelly Oil Cleanser 100 ml
kr 279,00
Skroll til toppen