Resorb brusetabletter bringebær 2x10stk

kr 89,00

Resorb brusetabletter i bringebærsmak er den perfekte løsningen for aktive menn som trenger rask rehydrering etter fysisk aktivitet eller ved dehydrering.

EAN: 07613032483968 Produktnummer: 903448 Kategori:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 4.45

Produktinformasjon

Resorb brusetabletter i bringebærsmak er den perfekte løsningen for aktive menn som trenger rask rehydrering etter fysisk aktivitet eller ved dehydrering. Disse brusetablettene inneholder viktige elektrolytter og mineraler som hjelper deg med å gjenopprette væskebalansen og opprettholde god hydrering.

Fordeler med Resorb brusetabletter 

Rask rehydrering: Resorb brusetabletter er spesielt formulert for rask rehydrering. De inneholder elektrolytter som natrium, kalium og klorid, som bidrar til å erstatte tapte salter og væske i kroppen.

Bringebærsmak: Den deilige bringebærsmaken gjør det enkelt og behagelig å drikke Resorb brusetabletter, noe som er spesielt viktig etter intens trening eller ved dehydrering.

Optimal elektrolyttbalanse: Disse brusetablettene gir en balansert mengde elektrolytter, som hjelper til med å opprettholde normal muskelfunksjon og nerveimpulser.

Enkel å ta med: Resorb brusetabletter kommer i en praktisk pakning som gjør dem enkle å ta med seg på trening, reiser eller i hverdagen. Bare oppløs en tablett i vann, og du har en effektiv væskeerstatning tilgjengelig.

Anbefalt av helsepersonell: Resorb er anbefalt av helsepersonell og idrettsutøvere for rask rehydrering og gjenoppretting av væskebalansen.

Bruksområder

Resorb Væskeerstatning Brusetabletter i bringebærsmak er ideell for alle menn som ønsker rask rehydrering etter trening, ved dehydrering etter sykdom, eller ved behov for å opprettholde væskebalansen i kroppen.

Egenskaper

Navn: Resorb væskeerstatning brusetabletter bringebær 2x10stk

Leverandør: Nestlé Norge

Varenummer: 903448

Ingredienser

Glukose, surhetsregulerende middel (sitronsyre, natrium-hydrogenkarbonat), natriumklorid, kaliumklorid, aroma, søtstoff sakkarin.

Handlekurv
Resorb brusetabletterResorb brusetabletter bringebær 2x10stk
kr 89,00
Skroll til toppen