, , ,

Sebamed Baby & Kids Face-&Bodywash uten parfyme 400 ml

kr 125,00

Sebamed Baby & Kids Face & Body Wash er et ekstra mildt og 100% såpefritt vaskeskum utviklet spesielt for å møte behovene til ømfintlig baby- og barnehud

EAN: 4103040013255 Produktnummer: 955111 Kategorier: , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.31

Produktinformasjon

Svanemerket og såpefritt vaskeskum for skånsom vask av ømfintlig babyhud

Sebamed Baby & Kids Face & Body Wash er et ekstra mildt og 100% såpefritt vaskeskum utviklet spesielt for å møte behovene til ømfintlig baby- og barnehud. Dette svanemerkede produktet er formulert uten parfyme og er designet for å være skånsomt mot huden, samtidig som det effektivt renser og bidrar til å beskytte huden mot uttørking.

Hovedfordeler med Sebamed Baby & Kids Face-&Bodywash uten parfyme

  • Ekstra Mild og Skånsom: 100% såpefritt vaskeskum som er spesielt utviklet for å rense ømfintlig hud uten å irritere.
  • Beskytter mot Uttørking: Hjelper med å bevare hudens naturlige fuktighetsbalanse og forhindrer uttørking.
  • Beroliger Tørr og Ømfintlig Hud: Inneholder ingredienser som er kjent for sine beroligende egenskaper, noe som gjør det ideelt for tørr og sensitiv hud.
  • Svanemerket: Oppfyller strenge miljø- og helsekrav, noe som sikrer et trygt og ansvarlig valg for både barnet og miljøet.
  • Uten Parfyme: Formulert uten parfyme for å minimere risikoen for allergiske reaksjoner og hudirritasjoner.

Anvendelse

For å bruke Sebamed Baby & Kids Face & Body Wash, påfør skummet på huden og massér forsiktig for å rense. Skyll deretter av med vann. Dette milde vaskeskummet er ideelt for daglig bruk og sikrer at huden forblir myk, ren og behagelig etter hver vask.

Sebameds Ekspertise

Med en filosofi om å tilby høykvalitets hudpleieprodukter som er vitenskapelig bevist å fremme helsen til hudens naturlige beskyttelsesbarriere, står Sebamed som et pålitelig merke for sensitive hudtyper. Sebamed Baby & Kids Face & Body Wash uten parfyme er et testamente til merkets forpliktelse til å tilby skånsom, effektiv og trygg hudpleie for de minste.

Inkluder Sebamed Baby & Kids Face & Body Wash i barnets hudpleierutine for en skånsom og beroligende renseopplevelse som tar vare på både huden og miljøet.

Egenskaper

Navn: Sebamed Baby & Kids Face-&Bodywash uten parfyme 400 ml

Leverandør: Orion Oyj

Varenummer: 955111

Ingredienser

Aqua, Sodium Lauroyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Bisabolol, Allantoin, Propylene Glycol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Handlekurv
Sebamed Baby & Kids Face-&Bodywash uten parfyme 400 mlSebamed Baby & Kids Face-&Bodywash uten parfyme 400 ml
kr 125,00
Skroll til toppen