, , , , , , ,

Sensodyne Repair & Protect Whitening Deep Repair 75ml

kr 49,00

Sensodyne Repair & Protect Whitening Deep Repair er en tannkrem utviklet spesielt for personer med følsomme tenner, som også ønsker en blekende effekt.

EAN: 05054563097545 Produktnr: 986622 Kategorier: , , , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 0.65

Tannkrem for følsomme tenner med blekende effekt

Produktinformasjon

Sensodyne Repair & Protect Whitening Deep Repair er en tannkrem utviklet spesielt for personer med følsomme tenner, som også ønsker en blekende effekt. Denne tannkremen er laget for å gi dyp reparasjon av tannemaljen, samtidig som den gir en hvitere og sunnere smil.

Beskyttende og reparerende formulering

En av fordelene ved Sensodyne Repair & Protect Whitening Deep Repair er dens evne til å lindre tannfølsomhet. Tannkremen er spesielt formulert for å beskytte tannemaljen og redusere ubehag fra varme, kalde, søte eller sure matvarer og drikker.

Tannkremen gir også dyp reparasjon av tannemaljen. Formulert med NovaMin-teknologi, bidrar tannkremen til å reparere små skader på tannemaljen, og dermed styrke tennene.

Sensodyne Repair & Protect Whitening  bidrar til et hvitere smil

Sensodyne Repair & Protect Whitening Deep Repair gir også en blekende effekt. Tannkremen er formulert med en spesiell ingrediens som fjerner misfarging og gir tennene en hvitere og sunnere utseende.

Enkel og praktisk

Til slutt skal det sies at denne tannkremen er superenkel å bruke. Det anbefales å bruke tannkremen to ganger om dagen, for å oppleve de beste resultatene.

Alt i alt er Sensodyne Repair & Protect Whitening Deep Repair den perfekte tannkremen for personer med følsomme tenner som ønsker en blekende effekt. Tannkremen lindrer tannfølsomhet, gir dyp reparasjon, og gir en hvitere og sunnere smil.

Egenskaper

Navn: Sensodyne Repair & Protect Whitening Deep Repair 75ml

Leverandør: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare

Varenummer: 986622

Ingredienser

Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Silica, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Limonene.Inneholder natriumfluorid (1450 ppm F¯).

Handlekurv
Sensodyne RepairSensodyne Repair & Protect Whitening Deep Repair 75ml
kr 49,00
Skroll til toppen