,

Taylor of old bond street sandalwood barberkrem 60 ml

kr 99,00

Taylor of Old Bond Street Sandalwood Barberkrem, en eksklusiv barberkrem med en varm og maskulin duft av sandeltre i en praktisk beholder.

EAN: 4031683451151 Produktnummer: 650014 Kategorier: ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. g: kr. 1.65

Barberkrem

Produktinformasjon

Taylor of Old Bond Street Sandalwood Barberkrem, en eksklusiv barberkrem med en varm og maskulin duft av sandeltre i en praktisk beholder. Denne barberkremen fra Taylor of Old Bond Street er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil gi deg en luksuriøs barberingsopplevelse med en sofistikert aroma.

Taylor of Old Bond Street Sandalwood Barberkrem har en rik og kremet konsistens som gir en fyldig skum når den påføres. Den er formulert med høykvalitets ingredienser som bidrar til å mykgjøre skjegget og gi en jevn og tett barbering.

Barberkremen har en varm og maskulin duft av sandeltre, som gir en følelse av eleganse og raffinement. Duften er tidløs og tiltalende, og etterlater huden duftende med en subtil og tiltrekkende aroma.

For å bruke Taylor of Old Bond Street Sandalwood Barberkrem, fukt ansiktet med varmt vann og påfør en liten mengde krem på barberkosten. Påfør kremen jevnt over skjegget og masser forsiktig inn i huden. Barber som vanlig og skyll grundig med varmt vann etter barberingen.

Egenskaper

Navn: Taylor of old bond street sandalwood barberkrem 60 ml

Leverandør: Taylor of old bond street

Varenummer: 650014

Handlekurv
Taylor of Old Bond Street Sandalwood BarberkremTaylor of old bond street sandalwood barberkrem 60 ml
kr 99,00
Skroll til toppen