-22%
, , , , ,

The Inkey List Beta Hydroxy Acid Serum 30 ml

kr 174,00 ,-

The Inkey List Beta Hydroxy Acid Serum er egnet for alle hudtyper, spesielt de som sliter med akne og urenheter.

EAN: 05060879821149 Produktnr: 935311 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml kr 5.80

Produktinformasjon

The Inkey List Beta Hydroxy Acid Serum er egnet for alle hudtyper, spesielt de som sliter med akne og urenheter. Det kan brukes både som en forebyggende behandling og som en behandling for eksisterende akne og urenheter. Serumet er også formulert med ingredienser som bidrar til å berolige og lindre huden, og hindre irritasjon og betennelse.

Behandle akne og reduser urenheter med The Inkey List Beta Hydroxy Acid Serum

Serumet er et kraftig hudpleieprodukt som er spesielt utviklet for å bekjempe akne og urenheter. Serumet inneholder en høy konsentrasjon av salisylsyre, en beta hydroksysyre som er kjent for sine eksfolierende og antibakterielle egenskaper.

I tillegg bidrar The Inkey List Beta Hydroxy Acid Serum til å redusere talgproduksjonen og fjerne overflødig olje som kan tette porene og føre til akne og urenheter. Serumet eksfolierer også huden skånsomt for å fjerne døde hudceller og avsløre en jevnere og klarere hud.

Egenskaper

Navn: The Inkey List Beta Hydroxy Acid Serum 30 ml

Leverandør: The Inkey List

Varenummer: 935311

Ingredienser

Water (Aqua / Eau), Propanediol, Betaine, Salicylic Acid, Sodium Hyaluronate, Zinc PCA, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Maltodextrin, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-1, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
The Inkey List Beta Hydroxy Acid Serum 30 mlThe Inkey List Beta Hydroxy Acid Serum 30 ml
kr 174,00 ,-
Skroll til toppen