, , , ,

The Inkey List Q10 Serum Bottle 30 ml

kr 109,00

The Inkey List Q10 Serum er egnet for alle hudtyper, og kan brukes mot fine linjer og rynker.

EAN: 5060879820661 Produktnummer: 952524 Kategorier: , , , , Merkevare:
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml kr. 4.63

Produktinformasjon

The Inkey List Q10 Serum er egnet for alle hudtyper, og kan brukes både som en forebyggende behandling og som en behandling for eksisterende fine linjer og rynker. Serumet har en lett konsistens og trekker raskt inn i huden uten å føles fet eller tung.

Beskytt huden din mot aldring med The Inkey List Q10 Serum

Serumet er et avansert hudpleieprodukt som inneholder en høy konsentrasjon av koenzym Q10. Dette serumet er utviklet for å hjelpe til med å øke hudens energi og beskytte den mot tidlige tegn på aldring.

Oppdag fordelene for en sunn og ungdommelig hud

En av fordelene med The Inkey List Q10 Serum er at det bidrar til å forbedre hudens elastisitet og redusere synligheten av fine linjer og rynker. Koenzym Q10 er en kraftig antioksidant som hjelper til med å beskytte huden mot skadelige frie radikaler som kan føre til aldring og skade på hudcellene.

Serumet er også formulert med hyaluronsyre, som bidrar til å hydrere og fukte huden, samt gjenopprette dens naturlige fuktighetsbalanse. Dette kan være spesielt nyttig for personer med tørr eller dehydrert hud.

Egenskaper

Navn: The Inkey List Q10 Serum Bottle 30 ml

Leverandør: The Inkey List

Varenummer: 952524

Ingredienser

Water (Aqua / Eau), Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylyl Glycol, Squalane, Phospholipids, Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Carbomer, Polysorbate 60, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Sodium Phytate, Glycolipids, Sorbitan Isostearate, Sodium Hydroxide, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate.

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
The Inkey List Q10 Serum Bottle 30 mlThe Inkey List Q10 Serum Bottle 30 ml
kr 109,00
Skroll til toppen