, , , , , , ,

Vichy Dercos Anti-dandruff Shampoo 200 ml

kr 159,00

Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo er spesielt utviklet for å løse problemene med tørr og flassende hodebunn.

EAN: 3337871330262 Produktnummer: 850620 Kategorier: , , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.65

Effektiv behandling mot flass

Produktinformasjon

Løsning for tørr og flassende hodebunn

Vichy Dercos flassjampo er spesielt utviklet for å løse problemene med tørr og flassende hodebunn. Formuleringen er beriket med Selenium DS og Cohesyl, som hjelper til med å fjerne flass og forebygge nytt flass fra å dannes. Denne effektive shampoen gir en umiddelbar følelse av friskhet og ro til hodebunnen. Opplev en sunnere hodebunn med Vichy Dercos flassjampo.

Fuktighetsgivende og nærende formel

Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo inneholder også fuktighetsgivende og nærende ingredienser som glyserin og panthenol, som bidrar til å styrke og beskytte hodebunnen. Denne formelen etterlater håret mykt og glansfullt, samtidig som den gir en effektiv behandling mot flass. Opplev en sunnere hodebunn og glansfullt hår med Vichy Dercos flassjampo.

Skånsom og effektiv behandling mot flass

Vichy Dercos flassjampo er en skånsom og effektiv behandling mot flass. Shampoen kan brukes daglig og gir en umiddelbar lindring mot kløe og irritasjon i hodebunnen. Formuleringen inneholder ikke parabener og er dermatologisk testet for å sikre optimal effektivitet og toleranse. Opplev en sunnere og mer behagelig hodebunn med Vichy Dercos flassjampo.

Egenskaper

Navn: Vichy Dercos Anti-dandruff Shampoo 200 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 850620

Ingredienser

Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycol Distearate, Dimethicone, Coco-Betaine, Glycerin, Carbomer, CI 19140 / Yellow 5, Citric Acid, Menthol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, PPG-5-Ceteth-20, Salicylic Acid, Selenium Sulfide, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Parfum/ Fragrance

Handlekurv
Vichy Dercos Anti-Dandruff ShampooVichy Dercos Anti-dandruff Shampoo 200 ml
kr 159,00
Skroll til toppen