, , , , ,

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 ansiktsrens til alle hudtyper 100 ml

kr 89,00

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 ansiktsrens til alle hudtyper 100 ml er en alt-i-ett ansiktsrens som renser, toner og fjerner sminke.

EAN: 03337871322533 Produktnummer: 939811 Kategorier: , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.89

Få ren og frisk hud

Produktinformasjon

Rens, toner og sminkefjerner i ett

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 ansiktsrens til alle hudtyper 100 ml er en alt-i-ett ansiktsrens som renser, toner og fjerner sminke. Denne rensen gir en dyp rensing og fjerner urenheter og smuss fra huden, samtidig som den toner og forbereder huden for etterfølgende hudpleie.

Gir fuktighet og beskyttelse til huden

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 ansiktsrens til alle hudtyper 100 ml er beriket med Thermal Water fra Vichy, som er kjent for sine fuktighetsgivende og beroligende egenskaper. Denne ansiktsrensen gir fuktighet og beskyttelse til huden, samtidig som den bidrar til å opprettholde hudens naturlige balanse.

Passer til alle hudtyper og er skånsom mot huden

Vichy Pureté Thermale 3-i-1 ansiktsrens til alle hudtyper 100 ml er spesielt utviklet for alle hudtyper og er skånsom mot huden. Denne ansiktsrensen inneholder ikke alkohol, parabener eller såpe, noe som gjør den egnet for selv den mest sensitive hud. Med sin skånsomme og effektive formel kan du enkelt oppnå ren og frisk hud.

Egenskaper

Navn: Vichy Pureté Thermale 3-i-1 ansiktsrens til alle hudtyper 100 ml

Leverandør: L’Oréal Norge As

Varenummer: 939811

Ingredienser

AQUA / WATER PARAFFINUM LIQUIDUM ISOPROPYL MYRISTATE POTASSIUM PHOSPHATE CARBOMER SODIUM HYDROXIDE PHENOXYETHANOL DIPOTASSIUM PHOSPHATE

Handlekurv
Vichy Pureté Thermale 3-i-1 ansiktsrensVichy Pureté Thermale 3-i-1 ansiktsrens til alle hudtyper 100 ml
kr 89,00
Skroll til toppen