-66%
, ,

Vidi kids lip balm 3,8g

kr 15,00 ,-

Vidi Kids lip balm er spesielt utviklet for å pleie og beskytte barns lepper mot tørrhet og sprukne lepper.

EAN: 07071053793914 Produktnr: 838600 Kategorier: , ,
Sikker betaling

Pris pr. g.: kr. 11.57

Produktinformasjon

Vidi Kids lip balm er spesielt utviklet for å pleie og beskytte barns lepper mot tørrhet og sprukne lepper. Den milde formelen er skånsom mot barnets sensitive hud og gir langvarig fuktighet for myke og sunne lepper.

Fordeler med Vidi kids lip balm

1. Fuktighetsgivende: Vidi Kids leppebalsam tilfører fuktighet til barnets lepper, noe som bidrar til å forhindre tørrhet og sprekker.

2. Mild og trygg: Leppebalsamen har en mild formel som er trygg å bruke på barnets sensitive lepper uten å forårsake irritasjon.

3. Lett å påføre: Den myke teksturen gjør leppebalsamen enkel å påføre, og den glir jevnt over leppene.

4. Beskytter mot vær og vind: Vidi Kids leppebalsam gir en beskyttende barriere mot kulde, vind og andre påvirkninger som kan skade barnets lepper.

5. God smak: Leppebalsamen har en behagelig smak som barnet vil like.

Bruksområder

Vidi Kids leppebalsam er ideell for barn i alle aldre. Den er spesielt egnet for barn som er utsatt for tørre lepper på grunn av værforhold eller andre faktorer. Leppebalsamen kan brukes daglig eller etter behov for å holde barnets lepper myke og sunne

Egenskaper

Navn: Vidi kids lip balm 3,8g

Leverandør: Creative Concept Nordic AB

Varenummer: 838600

Ingredienser

Ricinus Communis Seed Oil, Isostearyl Isostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Cera Alba, Isopropyl Myristate, Copernicia Cerifera Cera, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aroma, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

Handlekurv
Vidi kids lip balm 3,8gVidi kids lip balm 3,8g
kr 15,00 ,-
Skroll til toppen