, , , ,

Vidi pluss vitamin D 40mcg 100 tabletter

kr 59,00

Vidi pluss vitamin D 40 mcg tabletter er spesielt utviklet for å styrke immunforsvaret og fremme sunn benhelse.

EAN: 5051089983833 Produktnummer: 809146 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.69

Produktinformasjon

Vidi pluss vitamin D 40 mcg tabletter er spesielt utviklet for å styrke immunforsvaret og fremme sunn benhelse. Vitamin D spiller en avgjørende rolle i kroppen og er essensielt for flere viktige funksjoner.

Fordeler med Vidi pluss vitamin D

1. Styrker immunforsvaret: Vitamin D er viktig for å opprettholde et sterkt immunforsvar, og det bidrar til å beskytte kroppen mot infeksjoner og sykdommer.

2. Fremmer sunn benhelse: Vitamin D hjelper til med å forbedre opptaket av kalsium i kroppen, som er avgjørende for styrke og helse i skjelettet.

3. Forbedrer humøret: Vitamin D spiller en rolle i reguleringen av humøret og kan bidra til å redusere risikoen for depresjon og angst.

4. Lett absorberbar form: Tablettene inneholder en lett absorberbar form av vitamin D, slik at kroppen enkelt kan ta opp og utnytte det.

5. Lett å ta: Tabletterne er enkle å ta, og du trenger kun å ta en tablett daglig for å få den anbefalte dosen av vitamin D.

Bruksområder

Vidi pluss vitamin D 40 mcg tabletter er ideell for alle som ønsker å opprettholde et sterkt immunforsvar, støtte benhelse og forbedre humøret. De er spesielt nyttige for de som har lite eksponering for sollys, da sollys er den naturlige kilden til vitamin D.

Egenskaper

Navn: Vidi pluss vitamin D 40mcg 100 tabletter

Leverandør: Innopharma s.r.o.

Varenummer: 809146

Ingredienser

Tabletthjelpestoff (dikalsiumfosfat), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), maltodekstrin, modifisert stivelse, antiklumpemiddel (magnesium- salter fra fettsyrer), sukrose, kolekalsiferol (vitamin D). Glutenfri, gelatinfri, laktosefri, sitrusfri, vegetarisk. Oppbevares i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte variert kost.

Handlekurv
Vidi pluss vitamin D 40mcg 100 tabletterVidi pluss vitamin D 40mcg 100 tabletter
kr 59,00
Skroll til toppen