, , , , , ,

Vidi velvære dusjolje uten parfyme 300 ml

kr 99,00

Opplev en fuktighetsgivende og mykgjørende dusjopplevelse med Vidi velvære dusjolje uten parfyme.

EAN: 5051089986995 Produktnummer: 895214 Kategorier: , , , , , , Stikkord: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 0.47

Produktinformasjon

Opplev en fuktighetsgivende og mykgjørende dusjopplevelse med Vidi velvære dusjolje uten parfyme. Formulert med naturlige oljer som etterlater huden ren, glatt og hydrert. Den skånsomme formelen er spesielt egnet for deg med sensitiv hud eller allergier mot parfyme.

Intensiv fuktighet og pleie

Dusjoljen er beriket med nærende oljer som gir intensiv fuktighet og næring til huden din. Den skånsomme formelen bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighet og beskytter mot tørrhet.

Skånsom og mild

Denne dusjoljen er formulert uten parfyme og er spesielt egnet for personer med sensitiv hud. Den skånsomme formelen gjør at den er mild og ikke irriterer huden. Vidi velvære dusjolje uten parfyme renser huden skånsomt og etterlater den myk og smidig.

Naturlige ingredienser

Denne dusjoljen er formulert med naturlige ingredienser som er skånsomme mot huden din og samtidig gir fuktighet og næring. Oljene i produktet bidrar til å mykgjøre huden, samtidig som den beskytter og styrker huden.

Egenskaper

Navn: Vidi velvære dusjolje uten parfyme 300 ml

Leverandør: Creative Concept Nordic Ab

Varenummer: 895214

Ingredienser

Glycine Soja Oil, Mipa-laureth Sulfate, Laureth-4, Ricinus Communis Seed Oil, Cocamide Dea, Polaxamer 101, Propylene Glycol, Laureth-7 Citrate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetat, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Handlekurv
Vidi velvære dusjolje uten parfyme 300 mlVidi velvære dusjolje uten parfyme 300 ml
kr 99,00
Skroll til toppen