Flux tannpleie – Få et strålende smil på 1-2-3

Flux

Er du på utkikk etter tannpleieprodukter som kan hjelpe deg med å motvirke dårlig ånde, munntørrhet og hull i tennene? Flux har laget gode tannhygieneprodukter i flere tiår, og er kjent for sin gode kvalitet og fokus på fluor. 

Flux, et av de mest populære fluorskyllmerkene i Norge, tilbyr et utvalg av munnpleieprodukter designet for å forebygge hull i tennene, styrke tennene, og bekjempe dårlig ånde og tørr munn. Våre produkter med høyt fluorinnhold er ikke bare effektive, men også morsomme og enkle å bruke.

Utviklet i nært samarbeid med skandinaviske tannhelseprofesjonelle, er Flux-produktene fri for alkohol og andre unødvendige tilsetningsstoffer. Vår visjon med Flux er at tannhelse skal være gøy! Vi lytter alltid til deg som forbruker og tannhelsepersonell når vi utvikler et nytt produkt. Vi tror det er derfor produktene våre er så populære

Gode fluorprodukter

Fluor er en viktig ingrediens som finnes i alle Flux tannpleieprodukter av en god grunn. Fluor har vist seg å være svært effektivt når det kommer til å beskytte tennene mot karies og syreangrep. Fluor bidrar til å styrke tannemaljen, som er den harde overflaten på tennene, og gjør dem mer motstandsdyktige mot plakk og syre fra mat og drikke.

Ved å inkludere fluor i alle produktene sine, sikrer Flux at brukerne får en omfattende beskyttelse og styrking av tennene i sin daglige tannpleierutine. Uansett om det er tannkremen, dropsene eller munnskyllen, er tilstedeværelsen av fluor i Flux-produktene en viktig faktor for å opprettholde en god munnhelse og et strålende smil. Se alle produktene her.  

Handlekurv
Skroll til toppen