, , , , , , ,

A-Derma Ultra-Rich Shower Gel 200 ml

kr 124,00 ink. mva.

A-Derma Ultra-Rich Shower Gel er en fantastisk dusjgel som gir en fuktighetsgivende og skånsom dusjopplevelse for din hud.

Produktnr: 810026 Kategorier: , , , , , , ,
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.62

Opplev en fuktighetsgivende dusjopplevelse

Produktinformasjon

A-Derma Ultra-Rich Shower Gel er en fantastisk dusjgel som gir en fuktighetsgivende og skånsom dusjopplevelse for din hud. Denne dusjgelen er spesielt formulert for å beskytte og berolige tørr og irritert hud. Hovedingrediensen i denne dusjgelen er havre, som er kjent for sin beroligende effekt på huden. Havren bidrar til å roe ned huden og beskytte den mot ytre påvirkninger.

Ultra-Rich Shower Gel er også beriket med mykgjørende ingredienser som etterlater huden din myk, glatt og smidig. Denne dusjgelen inneholder ingen såpe og er mild og skånsom for huden. Den har en deilig kremet konsistens som glir lett over huden din og gir en behagelig og avslappende dusjopplevelse.

Med A-Derma Ultra-Rich Shower Gel kan du nå nyte en dusjopplevelse som gir en intens fuktighet til huden og beskytter den mot ytre påvirkninger som kan tørke den ut. Denne dusjgelen er ideell for personer med tørr og irritert hud eller de som ønsker å opprettholde huden sin myk og glatt.

Fuktighetsgivende dusjopplevelse

A-Derma Ultra-Rich Shower Gel gir en intens fuktighet til huden din og etterlater den myk og smidig.

Beskyttelse for tørr og irritert hud

Havre i dusjgelen bidrar til å beskytte huden din mot ytre påvirkninger og roer ned tørr og irritert hud.

Beriket med mykgjørende ingredienser

Ultra-Rich Shower Gel inneholder mykgjørende ingredienser som gir næring til huden og etterlater den myk og glatt.

Egenskaper

Navn: A-Derma Ultra-Rich Shower Gel 200 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 810026

Ingredienser

Water(aqua), glycerin, hydrogenated starch hydrolysate, ceteareth-60 myristyl glycol, decyl glucoside, sodium lauroyl methyl isethionate, polysorbate 20, disodium cocoamphodiacetate, avena sativa (oat) kernel extract (avena sativa kernel extract), caprylyl glycol, caramel, citric acid, coco-glucoside, fragrance (parfum), glyceryl oleate, hydrogenated palm glycerides citrate, lauric acid, propylene glycol, sodium benzoate, sodium chloride, sodium glycolate, sodium methyl isethionate, tocopherol, trisodium ethylenediamine disuccinate.

Handlekurv
A-Derma Ultra-Rich Shower GelA-Derma Ultra-Rich Shower Gel 200 ml
kr 124,00 ink. mva.
Skroll til toppen