-50%
, , , , , ,

Avène Cicalfate + Cream 40 ml

Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 99,00.

Avène Cicalfate + Cream 40 ml er en innovativ og allsidig krem som kan hjelpe deg med å behandle en rekke hudproblemer.

EAN: 3282779027540 Produktnummer: 898782 Kategorier: , , , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. ml: kr. 3.98

Produktinformasjon

Avène Cicalfate + Cream 40 ml er en innovativ og allsidig krem som kan hjelpe deg med å behandle en rekke hudproblemer. Med dens unike sammensetning av ingredienser, kan denne kremen bidra til å reparere skadet hud og gjenopprette dens naturlige beskyttelsesbarriere.

Beroligende og beskyttende

Avène Cicalfate Cream 40 ml er formulert med termisk kildevann fra Avène, som har en naturlig beroligende effekt på huden. Denne kremen kan hjelpe deg med å lindre irritasjon og beskytte huden mot ytre påvirkninger som forurensning og værforhold.

Raskere helbredelse med Avène Cicalfate + Cream

Hvis du har irritert eller skadet hud, kan det være vanskelig å få den til å leges raskt. Avène Cicalfate Cream 40 ml er utviklet for å akselerere helbredelsesprosessen og fremme sunn hudvekst. Den kan også bidra til å redusere synlige arr og arrdannelser.

Fuktighetsgivende egenskaper

For å opprettholde en sunn og ungdommelig hud, er det viktig å hydrere den regelmessig. Avène Cicalfate Cream 40 ml er rik på fuktighetsgivende ingredienser som kan hjelpe deg med å oppnå en glatt og myk hud. Denne kremen er også ikke-komedogen, så den vil ikke tette porene.

Egenskaper

Navn: Avène Cicalfate Cream 40 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 898782

Ingredienser

Avene Aqua, Caprylic/Capric triglyceride; Paraffinum liquidum; Glycerin; Hydrogenated vegetable oil; Zinc oxide; Propylene glycol; Polyglyceryl-2 sesquiisostearate; Peg-22/dodecyl glycol copolymer; Aluminum sucrose octasulfate; Aluminum stearate; Cera alba; Copper sulfate; Magnesium stearate; Magnesium sulfate; Cera microcristallina; Zinc sulfate

Handlekurv
Avène Cicalfate + Cream 40 mlAvène Cicalfate + Cream 40 ml
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 99,00.
Skroll til toppen