-14%
, , , , ,

Avène Cold Cream 40 ml

kr 99,00 ink. mva.

Avène Cold Cream er en rik og nærende krem ​​som gir intensiv fuktighet og beskyttelse til tørr og irritert hud.

EAN: 03282779002738 Produktnr: 980151 Kategorier: , , , , , Merkevare:
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 2.88

Intensiv fuktighet og beskyttelse

Produktinformasjon

Avène Cold Cream gir huden din den ekstra beskyttelsen og fuktigheten den fortjener. Denne rike, nærende kremen gir intensiv pleie til tørr og irritert hud og gir en umiddelbar følelse av komfort og velvære.

Intensiv fuktighet og beskyttelse

Avène Cold Cream er en rik og nærende krem ​​som gir intensiv fuktighet og beskyttelse til tørr og irritert hud. Kremen inneholder Avènes termalske kildevann som beroliger og mykgjør huden, og en blanding av næringsrike ingredienser som beskytter huden mot ytre påvirkninger som kulde og vind. Kremen er spesielt formulert for å gi langvarig beskyttelse og komfort til huden din.

Lindrer tørrhet og irritasjon

Avène Cold Cream lindrer umiddelbart tørrhet og irritasjon i huden. Den gjenoppretter hudens naturlige fuktighet og styrker hudens naturlige barrierefunksjon. Kremen absorberes raskt og etterlater huden myk og smidig, uten å føles fet eller klebrig.

Perfekt for tørr og sensitiv hud

Avène Cold Cream er spesielt formulert for å gi ekstra pleie og beskyttelse til tørr og sensitiv hud. Kremen er mild og skånsom og kan brukes både morgen og kveld for å gi huden den ekstra fuktigheten og pleien den trenger.

Egenskaper

Navn: Avène Cold Cream 40 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 980151

Ingredienser

PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL); AVENE AQUA; CERA ALBA (BEESWAX); GLYCERYL STEARATE; CETYL ALCOHOL; BHT; C20-40 ALCOHOLS; CETYL PHOSPHATE; FRAGRANCE (PARFUM); METHYLPARABEN; SODIUM HYDROXIDE; TRIETHANOLAMINE (TEA);

Handlekurv
Avène Cold Cream 40 ml
kr 99,00 ink. mva.
Skroll til toppen