-28%
, , , , ,

Avène Micellar Lotion rensevann 200 ml

kr 125,00 ink. mva.

Avène Micellar Lotion rensevann 200 ml er den perfekte løsningen for å fjerne sminke og urenheter fra huden din.

EAN: 03282770152463 Produktnr: 953340 Kategorier: , , , , , Merkevare:
Sikker betaling

Pris pr. ml: kr. 0.87

Rens huden din skånsomt og effektivt

Produktinformasjon

Avène Micellar Lotion rensevann 200 ml er den perfekte løsningen for å fjerne sminke og urenheter fra huden din. Med dens milde og effektive formel, kan denne rensevannet rense huden din forsiktig uten å forårsake irritasjon eller tørrhet.

Mild og effektiv rens

Avène Micellar Lotion rensevann 200 ml inneholder miceller som fungerer som små magneter for å fange og fjerne smuss, olje og sminke fra huden din. Den milde formuleringen gjør det enkelt å fjerne smuss og urenheter uten å skade huden din.

Fuktighetsgivende og beroligende

Denne rensevannet er beriket med termisk kildevann fra Avène, som har en naturlig beroligende effekt på huden din. Den kan også hjelpe med å fukte og mykgjøre huden din, slik at den føles glatt og hydrert.

Ideell for sensitiv hud

Avène Micellar Lotion rensevann 200 ml er spesielt utviklet for å være mild mot sensitiv hud. Den kan hjelpe deg med å fjerne sminke og urenheter uten å forårsake irritasjon eller ubehag. Denne rensevannet er også ikke-komedogen, så den vil ikke tette porene.

Egenskaper

Navn: Avène Micellar Lotion rensevann 200 ml

Leverandør: Pfdc Nordic Nuf

Varenummer: 953340

Ingredienser

AVENE AQUA; PENTYLENE GLYCOL; PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES; DISODIUM EDTA; FRAGRANCE (PARFUM); PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL; SCLEROTIUM GUM; SODIUM BENZOATE; SODIUM CHLORIDE

Handlekurv
Avène Micellar Lotion rensevannAvène Micellar Lotion rensevann 200 ml
kr 125,00 ink. mva.
Skroll til toppen