, , , ,

Bio-vitamin-C tabletter 750mg 150 stk

kr 219,00

Bio-vitamin-C tabletter på 750mg, et kosttilskudd som gir deg en høy dose naturlig vitamin C for å støtte immunsystemet og beskytte kroppen mot oksidativt stress.

EAN: 5709976262508 Produktnummer: 908303 Kategorier: , , , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 1.46

Produktinformasjon

Skånsomt Kosttilskudd med Syrenøytral Vitamin C

Bio-Vitamin-C 750 mg er et førsteklasses kosttilskudd som inneholder syrenøytral vitamin C, kjent for å være skånsom mot magen. Hver tablett inneholder kalsiumaskorbat, en form for vitamin C som er lett for kroppen å absorbere.

Fordeler med Bio-Vitamin-C

Essensiell for Kroppens Funksjoner

Vitamin C er et vannløselig vitamin som kroppen ikke kan lagre, og det er derfor viktig å få tilstrekkelige mengder gjennom kostholdet. Dette vitaminet spiller en nøkkelrolle i mange av kroppens funksjoner.

Kraftig Antioksidant

Som en antioksidant bidrar vitamin C til å beskytte cellene mot skader forårsaket av oksidative stoffer, og støtter kroppens evne til å bekjempe frie radikaler.

Støtter Immunforsvaret

Vitamin C er viktig for immunforsvaret, og det hjelper kroppen med å opprettholde et sterkt forsvar mot sykdommer og infeksjoner.

Bedre Jernopptak

Vitamin C øker kroppens evne til å absorbere jern fra maten, noe som er essensielt for å opprettholde sunne jernnivåer og forebygge anemi.

Kollagenproduksjon og Sårtilheling

Kroppen trenger vitamin C for å produsere kollagen, et protein som er avgjørende for dannelse av bindevev. Dette fremmer også normal sårtilheling.

Bruksanvisning

Bio-Vitamin-C tabletter er egnet for voksne og barn fra 12 år. For gravide anbefales det å konsultere lege før bruk. Hver pakke inneholder 150 tabletter, som tilsvarer en forsyning på 5 måneder ved daglig bruk.

Trygg og Effektiv

Med Bio-Vitamin-C 750 mg får du et trygt og effektivt kosttilskudd som hjelper deg å opprettholde optimal helse. Ta vare på kroppen din med dette skånsomme og kraftfulle vitamin C-tilskuddet.

Egenskaper

Navn: Bio-vitamin-C tab 750mg 150 stk

Leverandør: Pharma Nord Norge AS

Varenummer: 908303

Ingredienser

Vitamin C (kalsium-L-askorbat), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetylcellulose, talkum), konsistensmiddel (silisiumdioksid), fargestoff (titanoksid).

Handlekurv
Bio-vitamin-C tabletter på 750mgBio-vitamin-C tabletter 750mg 150 stk
kr 219,00
Skroll til toppen