-23%
, , , ,

Bio-vitamin-C tabletter 750mg 150 stk

kr 229,00

Bio-vitamin-C tabletter på 750mg, et kosttilskudd som gir deg en høy dose naturlig vitamin C for å støtte immunsystemet og beskytte kroppen mot oksidativt stress.

Sikker betaling

Pris pr. stk.: kr. 1.99

Vitamin C

Produktinformasjon

Bio-vitamin-C tabletter på 750mg, et kosttilskudd som gir deg en høy dose naturlig vitamin C for å støtte immunsystemet og beskytte kroppen mot oksidativt stress. Disse tabletter fra Bio-vitamin-C vil hjelpe deg med å opprettholde optimal helse og velvære.

Bio-vitamin-C tabletter inneholder en kraftig dose vitamin C, et essensielt næringsstoff som kroppen trenger for mange viktige funksjoner. Vitamin C bidrar til normal funksjon av immunsystemet, som er avgjørende for å bekjempe infeksjoner og opprettholde god helse. Det er også en kraftig antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress forårsaket av frie radikaler.

Tablettene er formulert med høy kvalitet og er laget av naturlige ingredienser. De er skånsomme mot magen og passer for daglig bruk. Du kan ta en tablett om dagen for å sikre at kroppen din får tilstrekkelig mengde vitamin C.

Egenskaper

Navn: Bio-vitamin-C tab 750mg 150 stk

Leverandør: Pharma Nord Norge AS

Varenummer: 908303

Ingredienser

Vitamin C (kalsium-L-askorbat), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetylcellulose, talkum), konsistensmiddel (silisiumdioksid), fargestoff (titanoksid).

Handlekurv
Bio-vitamin-C tabletter på 750mgBio-vitamin-C tabletter 750mg 150 stk
kr 229,00
Skroll til toppen