, ,

Blephaclean sterile våtservietter 20stk

kr 109,00 ,-

Blephaclean sterile våtservietter benyttes til rengjøring av øyne og øyelokk.

EAN: 03662042003653 Produktnr: 925537 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 5.45

Våtservietter til rengjøring av øyne

Produktinformasjon

Blephaclean sterile våtservietter er spesielt utviklet for å gi en skånsom og effektiv rensing av øyelokkene. Disse våtserviettene er ideelle for menn som ønsker å opprettholde god øyehygiene og for de som har ømfintlige øyne eller øyelokkproblemer.

Fordeler med Blephaclean sterile våtservietter 

1. Skånsom rensing: Blephaclean våtservietter er spesielt formulert for å gi en mild og skånsom rensing av øyelokkene, uten å forårsake irritasjon eller ubehag.

2. Steril og hygienisk: Våtserviettene er sterile, noe som sikrer god hygiene og reduserer risikoen for infeksjoner eller irritasjoner.

3. Fjerner smuss og øyensekret: Blephaclean våtservietter fjerner effektivt smuss, øyensekret og urenheter som kan samle seg rundt øyelokkene.

4. Enkel å bruke: Våtserviettene er enkle å bruke og krever ingen ekstra produkter eller verktøy.

5. Praktisk emballasje: Blephaclean våtservietter kommer i en praktisk engangspakning som gjør dem enkle å ta med seg på reiser eller i hverdagen.

Bruksområder:

Blephaclean sterile våtservietter er ideelle for daglig rensing av øyelokkene for å opprettholde god øyehygiene. De kan også brukes som en del av behandlingen for øyelokkproblemer som blefaritt og tørre øyne.

Godkjent for barn fra 3 måneders alder. Kan brukes av personer som bruker kontaktlinser.

Egenskaper

Navn: Blephaclean sterile våtservietter 20st

Leverandør: Théa Nordic AB

Varenummer: 925537

Ingredienser

Aqua, PEG 8, Poloxamer 184, Polysorbate 20, Capryloyl Glycine, Propylene Glycol, PEG 6 Caprylic / Capric Glycerides, Dipotassium Phosphate, Alchohol, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Centella asiatica extract, Iris florentina root, Zinc Sulphate, Retinol, Sodium Hyaluronate

Handlekurv
Blephaclean sterile våtservietter 20stBlephaclean sterile våtservietter 20stk
kr 109,00 ,-
Skroll til toppen