, ,

Blephaclean sterile våtservietter 20stk

kr 109,00

Blephaclean sterile våtservietter benyttes til rengjøring av øyne og øyelokk.

EAN: 03662042003653 Produktnummer: 925537 Kategorier: , ,
Sikker betaling
  • Vipps logo ikon.
  • Klarna logo ikon

Pris pr. stk.: kr. 5.45

Våtservietter til rengjøring av øyne

Produktinformasjon

Blephaclean sterile våtservietter er spesielt utviklet for å gi en skånsom og effektiv rensing av øyelokkene. Disse våtserviettene er ideelle for menn som ønsker å opprettholde god øyehygiene og for de som har ømfintlige øyne eller øyelokkproblemer.

Fordeler med Blephaclean sterile våtservietter 

1. Skånsom rensing: Blephaclean våtservietter er spesielt formulert for å gi en mild og skånsom rensing av øyelokkene, uten å forårsake irritasjon eller ubehag.

2. Steril og hygienisk: Våtserviettene er sterile, noe som sikrer god hygiene og reduserer risikoen for infeksjoner eller irritasjoner.

3. Fjerner smuss og øyensekret: Blephaclean våtservietter fjerner effektivt smuss, øyensekret og urenheter som kan samle seg rundt øyelokkene.

4. Enkel å bruke: Våtserviettene er enkle å bruke og krever ingen ekstra produkter eller verktøy.

5. Praktisk emballasje: Blephaclean våtservietter kommer i en praktisk engangspakning som gjør dem enkle å ta med seg på reiser eller i hverdagen.

Bruksområder:

Blephaclean sterile våtservietter er ideelle for daglig rensing av øyelokkene for å opprettholde god øyehygiene. De kan også brukes som en del av behandlingen for øyelokkproblemer som blefaritt og tørre øyne.

Godkjent for barn fra 3 måneders alder. Kan brukes av personer som bruker kontaktlinser.

Egenskaper

Navn: Blephaclean sterile våtservietter 20st

Leverandør: Théa Nordic AB

Varenummer: 925537

Ingredienser

Aqua, PEG 8, Poloxamer 184, Polysorbate 20, Capryloyl Glycine, Propylene Glycol, PEG 6 Caprylic / Capric Glycerides, Dipotassium Phosphate, Alchohol, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Centella asiatica extract, Iris florentina root, Zinc Sulphate, Retinol, Sodium Hyaluronate

Handlekurv
Blephaclean sterile våtservietter 20stBlephaclean sterile våtservietter 20stk
kr 109,00
Skroll til toppen